Dacia Logan preparata pentru circuit! Iata cum arata bestia romaneasca!

Dacia Logan preparata pentru circuit! Iata cum arata bestia romaneasca!

Un numar mare de Dacia Logan se plimba pe strazile din Romania. Este si normal avand in vedere ca este o masina accesibila care primeste, de la an la an, modificari ce o fac tot mai aratoasa si mai dorita. Dar cum ar fi sa conduci un Logan care sa fuga mancand pamantul? Un Logan construit de asa natura incat sa te ajute atunci cand calci acceleratia?

Exista in Romania un Logan care atinge suta de kilometri in doar doua secunde. Acest Dacia Logan are un motor cu o capacitate de 2.0 litri si este construit pentru a putea alerga la Rallycross. Cei de la Vector Cyclon Motorsport s-au asigurat ca masina primeste un motor cu o capacitate mare, iar unghiurile geometriei sunt reglabile. Elementele de caroserie sunt fabricate din fibra de sticla, iar distributia greutatii este corectata.

Pe langa toate aceste lucruri care par doar detalii se mai adauga si un sistem de franare construit sa fie mult mai eficient atat pe fata, cat si pe spate, iar caroseria a fost intarita pentru a rezista la socuri.

Citeste si: Un roman a inventat un sistem de pornire a masinii prin SMS! Afla cum functioneaza!

Dupa ce Cyclon Motorsport si-au incheiat treaba, masina a fost trimisa la Vector Custom&Service pentru mai multa putere in motor. Proiectul este unul care functioneaza pe etape. Pana acum s-a dus la bun sfarsit tot ceea ce puteti vedea in aceste imagini. Urmeaza ca masina sa fie preparata cum se cuvine pentru viteze care ii vor face invdiosi si pe martieni, iar OZN-urile vor trage usor pe dreapta atunci cand acest Logan isi va lua zborul.

Urmeaza sa aflam detalii despre modificarile aduse motorului si informatii despre tipul de curse la care va participa. Oricum ar fi, masina va atrage foarte multe priviri si va face multi invidiosi. Soferul va fi un norocos si speram ca isi va pune in sufragerie multe medalii si cupe.

Cyclon Motorsport si Vector Custom&Service s-au intrecut pe sine in realizarea acestei Dacia Logan rare in Romania. Sper ca il vom vedea stralucind pe circuite si ca ne va incanta cu sunetul cailor putere.

Daca sunteti fani Logan si va doriti o bestie asemanatoare, nu va ramane decat sa contactati cele doua companii care s-au ocupat de proiect si sa va faceti ceva asemanator pentru acasa. Haideti sa privim pozele si sa ne minunam de aceasta Dacia Logan care depaseste orice limite ale tuningului.

Asteptam si parerile voastre in comentarii, fie bune sau nu! Nu toti vor aprecia modul acesta de preparare, insa masina este facuta pentru circuit.

Te-ar mai putea interesa:

Dacia EF-Vision 2050: accesibilitate, elasticitate si flexibilitate

OLDA: proiectul auto romanesc pentru piata americana! Jumatate Olcit, jumatate Dacia…

VIDEOCLIPUL ZILEI