Coronavirusul da peste cap sezonul din MotoGP. Primele trei curse ale sezonului au fost amanate

Sezonul de MotoGP promite sa fie unul extrem de aglomerat, dupa ce primele trei curse ale anului au fost amanate pentru finalul anului, pe fondul epidemiei de coronavirus.

Organizatorii Marelui Premiu al Americilor, care era programat sa se dispute intre 3 si 5 aprilie, au anuntat ca au amanat competitia pentru jumatatea lunii noiembrie, pe fondul epidemiei care a ingrozit tot mapamondul, Covid-19. Weekendul de cursa din Statele Unite a fost reprogramat in perioada 13-15 noiembrie.

Astfel, primele trei etape ale sezonului din MotoGP au fost toate amanate pentru o data ulterioara. Marele Premiu al Qatarului, prima etapa, care ar fi trebuit sa se dispute pe 5 martie a fost anulat din acelaşi motiv. Celelalte curse programate pe circuitul Losail s-au disputat conform programarii, insa in fata tribunelor goale..

Marele Premiu al Thailandei, a doua etapa a sezonului, a fost de asemenea reprogramat. Cursa trebuia sa se desfasoare pe 22 martie, la Buriram, insa fost amanata pentru 4 octombrie. Astfel, startul oficial al noului sezon din MotoGP se va da pe 19 aprilie, cu Marele Premiu al Argentinei, de la Termas de Rio Hondo.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter