Citroà«n prezinta C-Elysà©e WTCC

La o luna dupa confirmarea participarii la World Touring Car Championship in 2014, Citroà«n poate dezvalui modelul care va fi condus de Sà©bastien Loeb pe circuit.

Citroà«n C-Elysà©e WTCC va fi primul vehicul proiectat in conformitate cu noile reglementari, iar in prezent este pregatit de FIA pentru categoria de anul viitor. Pe 26 septembrie anul trecut, la deschiderea 2012 Paris Motor Show, Frà©dà©ric Banzet, Yves Matton si Sà©bastien Loeb au anuntat ca Citroà«n s-ar putea sa participe la World Touring Car Championship.

Cateva minute mai tarziu, modelul C-Elysà©e a fost prezentat pentru prima data in lume. Beneficiind de cea mai buna expertiza a brandului in termeni de stil, dezvoltare si de calitate, Citroen C-Elysee este destinat in principal pietelor in crestere, mai ales celor internationale, cum ar fi America Latina, regiunea mediteraneana, Rusia si China.

Acest model si-a depasit deja target-ul initial al vanzarilor cu 30%, avand 30.000 de comenzi plasate. "Cu runde in America Latina, Maroc, China si Rusia, cursa WTCC reprezinta un avantaj real pentru rularea lui C-Elysà©e, factorul cheie al cresterii noastre, in fata unui public entuziast de motorsport" , a declarat Frà©dà©ric Banzet, CEO Citroen.

"C-Elysà©e WTCC este pur si simplu, formidabil. El are roti de 18 inch, bara de protectie fata accentueaza grila radiatorului, este propulsat de acelasi motor turbo de 1.6 litri cu injectie directa ca DS3 WRC si are o cutie de viteze secventiala cu sase trepte", a mai adaugat Banzet.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE INLOCUIESC CEL MAI GREU LA UN LOGAN?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter