Ciceley Racing va folosi modelul A Klasse in 2014

Ciceley Racing va folosi modelul A Klasse de la Mercedes-Benz in cadrul Campionatului MSA British Touring Car din 2014, deschizand drumul pentru lansarea din martie, de la salonul de lux de la Brands Hatch.

Echipa va fi formata din fostul campion de supercupa Ginetta GT, Adam Morgan, care ocupa locul sapte in topul BTCC 2013, in urma unor rezultate impresionate obtinute in sezonul actual.

Nu este pentru prima data cand Ciceley Racing intra in competitie cu masini Mercedes-Benz, castigand deja la Manx Rally in 1986 si 1987 cu Ciceley Commercials Mercedes-Benz 190, pilotat de Russel Morgan.Tinta actuala a competitorului este de a obtine si mai multe victorii cu Mercedes–Benz in BTCC din 2014.

”Este minunat sa putem anunta in sfarsit planurile pentru 2014, iar alegerea are sens pentru noi din toate punctele de vedere”, a spus seful echipei Ciceley Racing, Russel Morgan. “Avandu-l pe Paul Ridgway in fruntea echipei cu mari aspiratii si pe Adam, care devine un pilot tot mai priceput, credem ca avem pachetul necesar pentru a intra in competitie anul viitor.

As dori, cu aceasta ocazie, sa le multumesc celor de la Toyota pentru ajutorul acordat in ultimele doua sezoane si speram sa terminam in glorie ceea ce a inceput ca un sezon fenomenal pentru echipa.”

Directorul BTCC, Alan Gow, a adaugat: ”Programul condus de Ciceley Racing este o demonstratie perfecta de putere si adaptabilitate in ceea ce priveste noile reglementari NGTC – echipa poate sa treaca de la a pilota o Toyota, la a dezvolta si participa la cursa cu un Mercedes-Benz, utilizand vasta colectie de componente NGTC pe care le detin deja”.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter