Centrul Bucureștiul se transformă în circuit în acest weekend cu o etapa de Super Rally. Intrarea este liberă!

Super Rally Bucuresti 2018

Finalul de săptămână programează în București un eveniment cu totul inedit. Străzile Capitalei se vor transforma sâmbătă în circuit, pentru a doua etapă a sezonului din Super Rally.

Unul dintre cele mai circulate artere din București se va închide sâmbătă, 17 noiembrie, pentru organizarea Trofeului București 1, prima competiție majoră de motorsport organizată în Capitală după etapele de FIA GT din urmă cu zece ani. De această dată, pe străzile Bucureștiului vor lua startul mașinile din Super Rally, competiție promovată de Opel. Traseul pe care vor concura piloții este Bd. Kisellef – Arcul de Triumf.

Programul zilei de sâmbătă:

07:30-07:50 Recunoașteri - O singură tură cu mașina de concurs

08:00-10:00 RUNDA 1 Clasele: 2A, 2B, 3

10:00-13:00 RUNDA 1 Clasele: 1,4 (4WD, mașini peste 2000cc, monoposturi, alte tipuri)

13:15-14:30 RUNDA 2 - FINALA Va fi stabilit clasamentul pentru fiecare clasă

15:00-16:30 TROFEUL ”The Best of Super Rally- București 1”

Finalele, în schimb, se vor desfășura pe clase. Finala va consta din trei runde, la fiecare clasă. În prima rundă se vor efectua două manșe și se va lua în considerare cel mai bun timp. Primii șase se vor califica în runda a doua. Aici se va disputa o singură manșă, iar primii trei se vor califica în ultima rundă.

Trofeul ”The Best of Super Rally- București 1” va alinia la start cei mai buni 12 piloți ai zilei, indiferent de clasa din care fac parte.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter