Calendarul complet al curselor de Formula 1 din 2020. Vor fi cate doua curse, una dupa alta in Austria si Marea Britanie

Lucrurile par sa revina la normal si in campionatul de Formula 1. Iata cum arata calendarul complet al curselor de Formula 1 in 2020. Vor avea loc cate doua curse, una dupa alta in Austria si Marea Britanie.

Calendarul complet al curselor de Formula 1 din 2020. Vor fi cate doua curse, una dupa alta in Austria si Marea Britanie

Pandemia de coronavirus (Covid-19) a oprit lumea curselor de masini, insa lucrurile revin incet la normal. Si campionatul de Formula 1 pare sa revina la viata, insa schimbarile sunt destul de mari.

Iata cum arata calendarul complet al curselor de Formula 1 in 2020. Oficialii au decis ca vor avea loc cate doua curse, una dupa alta in Austria si Marea Britanie.

Ce curse de Formula 1 nu vor avea loc in 2020?

Ei bine, era de asteptat ca unele curse de Formula 1 sa fie anulate pentru anul 2020, asa ca nu este o surpriza pentru nimeni. Pandemia de coronavirus (Covid-19) a obligat oficialii sa anuleze cateva curse care urmau sa aiba loc, deoarece masurile de siguranta luate in tarile respective nu permit acest lucru. Iata si ce au ajuns sa faca acum constructorii!

Citeste si: Ce documentar Netflix trebuie sa urmaresti neaparat daca esti fan Formula 1

Tarile care nu vor gazdui cursele de Formula 1 vor fi Azerbaijan, Singapore si Japonia. Aceste curse urmau sa aiba loc pe circuite stradale, iar pandemia de coronavirus a facut aproape imposibila construirea lor.

Totusi, se pare ca oficialii fac mari eforturi pentru ca sunt incurajati de interesul aratat de fanii din intreaga lume pentru sezonul din 2020. Acestia sunt increzatori ca vor avea loc intre 15 si 18 curse pana cand sezonul se va incheia cu „traditionalul” final din Abu Dhabi de la mijlocul lunii decembrie.

Cum arata noul calendar de Formula 1 din 2020?

Oficialii din Formula 1 au confirmat primele 8 curse ce vor avea loc in sezonul din 2020. Dupa ce calendarul s-a schimbat de cateva ori din cauza pandemiei de coronavirus (Covid-19), cursele vor avea loc cu portile inchise.

Prima cursa va fi pe data de 5 iulie, in Austria, pe Red Bull Ring. Surprinzator, pe 12 iulie va avea loc o alta cursa, tot in Austria.

Pe data de 19 iulie, o alta cursa de Formula 1 se va tine in Ungaria, iar urmatoarele doua curse vor avea loc la Silverstone, pe 2 si 9 august.

Marele Premiu al Spaniei va avea loc pe 16 august, in timp ce Marele Premiu al Belgiei de la Spa-Francorchamps se va desfasura pe 30 august. Monoposturile se vor deplasa in Italia, pentru cursa de la Monza de pe 6 septembrie.

Bineinteles, si alte curse vor avea loc, insa acestea nu au fost inca anuntate. Oficialii au declarat ca lucreaza intens si spera sa revina cu detalii in cel mai scurt timp!

Pana atunci, daca te-ai hotarat sa devii si tu un pilot experimentat de Formula 1, afla care este cel mai bun simulator de pe piata!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter