BREAKING NEWS | Formula 1 a anulat inca trei curse. Cand ar trebui sa se dea startul noului sezon!

Formula 1 a anuntat printr-un anunt pe situl oficial ca alte trei curse au fost amanate. Este vorba despre Marile Premii din Olanda, Spania si Principatul Monaco.

Sezonul de Formula 1 sta in aer, dupa ce reprezentantii Marelui Circ au luat decizia sa amane inca trei etape din acest sezon. Este vorba despre cursele de la Zandvoort (Olanda), Barcelona (Spania) și Monte Carlo (Principatul Monaco), care duc acum totalul la sapte curse anulate.

Decizia vine la doar cateva zile dupa anularea Marelui Premiu al Australiei si amanarea curselor din Bahrein si Vietnam. De asemenea, Marele Premiu al Chinei a fost amanat inca din luna februarie.

Amanarea primelor sapte curse ale sezonului inseamna ca startul ar trebui sa se dea in primul weekend din luna iunie, cu Marele Premiu al Azerbaidjanului, de pe circuitul stradal de la Baku.

Totusi, asa cum scriam in urma cu putin timp, este posibil ca Formula 1 sa decida o schimbare totala a calendarului competitional 2020. Una dintre variantele consiliului director al Marelui Circ este un program cu 17-18 curse, care sa debuteze in luna iunie si sa se incheie in ultima parte a lui decembrie. In acest caz, am avea o medie de o cursa la fiecare zece zile.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter