BMW vrea din nou victoria la Mille Miglia in 2013

Grupul BMW Clasic este pe cale de a intra in cursa Mille Miglia din 2013 cu amintirea unei premiere glorioase. Acum 75 de ani, Modelul 328 de la BMW a fost in primele randuri la cursa legendara organizata pe distante lungi.

In 2013, Grupul BMW Clasic va trimite noua astfel de masini pentru a concura la cea mai recenta editie a acestui tur-retur istoric. Modelele BMW 328 vor incanta pasionatii de automobile clasice. Asadar, modelul care a participat in 1938 va fi condus de o echipa care a garantat ca va ajunge pe primele locuri la categoria 2.0 litri.

Masina castigatoare din 1940 va fi condusa de Hanns Werner Wirth, un sofer experimentat de raliu de epoca din sudul Germaniei, care va face echipa cu cel mai cunoscut si cel mai de succes co-pilot din Germania, Christian Geistdà¶rfer.

Flota Grupului BMW Clasic va cuprinde de asemenea, si alte masini care au participat la aceeasi competitie cu ani in urma, inclusiv la cea din 1937 (Berlin-Roma Touring Roadster) si la cea din 1939 (Mille Miglia Roadster).

Concursul Mille Miglia a inceput in 1927 ca o cursa de anduranta, iar astazi este cel mai faimos concurs de fiabilitate cu masini clasice din lume. Traseul de anul acesta cuprinde aproximativ 1.000 de mile si porneste din Brescia. Primele masini vor pleca in seara de 16 mai si se asteapta sa ajunga la linia de sosire in noaptea de sambata, 18 mai 2013.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PRETURI MAZDA 3: DIFERENTA INTRE ROMANIA SI JAPONIA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter