Atentie, anvelopele motocicletelor trebuie verificate!

Celor care merg anul aceasta la cursa TT din Isle of Man , li se aminteste sa-si verifice anvelopele inainte de participare, pentru a-si optimiza propriile performante in timp util. Sfatul a fost dat de catre TyreSafe si vine in conformitate cu Campania PACT, prin care li se arata motociclistilor ca intretinerea anvelopelor este esentiala pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Stuart Jackson, presedintele TyreSafe, a declarat: Daca va planificati o excursie la cursele TT de pe Insula Barbatilor sau daca vreti sa faceti o plimbare in localitatea voastra, este intotdeauna necesar sa aveti grija de anvelope pentru o plimbare cat mai lina.

Cateva masuri simple de precautie pot oferi o manevrare mai buna, iar anvelopele intretinute in mod corespunzator pot reduce costurile de exploatare. Chiar daca TyreSafe recomanda ca anvelopele sa fie verificate de un profesionist instruit, in versiunea sa online, www.tyresafe.org, exista o sesiune dedicata celor care efectueaza singuri aceasta operatiune. Tot pe site, vizitatorii vor gasi o serie de sfaturi de intretinere.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter