Alpine, premiata pentru performanta la 24 de ore de la Le Mans

Alpine a dus la bun sfarsit primul sau obiectiv odata cu intoarcerea la curse. Participarea sa la clasa LMP2 din cadrul circuitului Le Mans 24 Hours 2013 i-a permis brandului sa aprecieze cu adevarat sprijinul ferm oferit de fani.

Pe pista, Tristan Gommendy, Nelson Panciatici si Pierre Ragues au ajuns la linia de sosire a cursei. Intarziata de o problema in primele ore care a necesitat doua opriri neprogrmate, echipa Signatech Alpine trio a luptat ulterior de pe locul 51.

Eficienta echipei Signatech Alpine a fost subliniata cand juriul i-a acordat 38th "˜Prix ESCRA' pentru cea mai buna performanta tehnica la Le Mans 24 Hours 2013, datorita echipei de mecanici formata din Michaà«l Bimont, Pierre Gaches, Benoît Hamel si seful masinii, Denis Motot.

"Efortul pe care toata lumea l-a depus in ultimele saptamani si mai ales, in ultimele 24 de ore, este remarcabil. Am avut astfel posibilitatea de a vedea cat de multi fani si-au dorit sa vada ca fabuloasa poveste Alpine va continua. Cursa a fost dificila din punct de vedere psihic, dar cred ca am demonstrat ca avem un mare potential, iar frustrarile noastre au fost atenuate de lupta superba care a urmat. Am avut nevoie sa le aratam tuturor de ce suntem capabili, dar in cele din urma, victoria este singura care conteaza si vom face tot ce ne sta in putinta pentru a atinge acest obiectiv din nou, cat mai repede posibil", a declarat Philippe Sinault, managerul echipei.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE INLOCUIESC CEL MAI GREU LA UN LOGAN?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter