Abarth se promoveaza in randul incepatorilor prin Make It Your Race

Compania de masini Abarth este in cautare de noi candidati pentru al doilea an consecutiv de la lansarea competitiei Make It Your Race, programul de curse pentru soferii incepatori.

Singurul program televizat adresat soferilor incepatori, face in mod oficial un apel pentru a gasi piloti aspiranti din peste 10 tari, inclusiv Marea Britanie. Anul trecut au fost inscrisi la competitie mai mult de 300.000 de participanti din sase tari, iar in acest an sunt asteptati in numar mai mare, deoarece Make It Your Race cauta de asemenea si designeri sau bloggeri.

Concursul debuteaza cu o aplicatie pe internet, prin care participantii trebuie sa treaca prin mai multe etape de calificare, pana vor ramane doar patru concurenti din fiecare tara. Acestia vor fi invitati la Boot Camp, care va avea loc in Italia, iar dintre toti cei inscrisi vor fi selectati doar sapte candidati care vor merge in cursa finala.

Astfel, ei vor avea posibilitatea de a conduce pe circuitul legendar Monza, din Italia. Marele castigator va pleca acasa cu noul Abarth 500. Candidatii se pot inregistra pana pe 15 iulie 2013.

Ivan Gibson, seful Abarth din Marea Britanie a declarat ca Acest program a avut mare succes anul trecut si a fost sprijinit de foarte multi conducatori auto incepatori din Marea Britanie. Suntem siguri ca aceasta competitie, Make It Your Race, va contribui la cresterea numarului de fani Abarth. Sa fie strategie de marketing ori ba, concursul nu suna rau deloc!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter