2020 Son of Valkyrie: prototipul pregatit pentru cursa de la Le Mans!

2020 Son of Valkyrie

Aston Martin este mai mult asociat cu luxul si cu eleganta decat cu ideea de masini de curse. Si toti pasionatii de automobile pot spune asta. Dar cursa de la Le Mans schimba toata ecuatia, asa ca Aston Martin si cei de la Red Bull Racing se gandesc deja la o masina de curse pentru Le Mans. Sa fie oare adevarat?

Este cat se poate de adevarat, dar nu va asteptati sa vedeti prototipul in toata splendoarea lui in viitorul apropiat. Masina va fi gata in cel mult doi ani.

Constructia va fi un derivat din hipercarul Valkyrie, iar numele acestuia va fi chiar Son of Valkyrie. Se pare, totusi, ca Son of Valkyrie nu va fi singurul prototip pe care il vor construi cei de la Aston Martin impreuna cu echipa F1 Red Bull Racing, ci mai urmeaza inca cel putin 3 proiecte.

Seful companiei Aston Martin a declarat oficial ca ezita sa confirme o participare la Le Mans pana nu va vedea regulile de concurs, insa interesul este mare. Acesta mai spune ca Son of Valkyrie va fi lansat la momentul portivit asa ca vede o posibila participare.

Cu alte cuvinte, daca regulamentul concursului Le Mans este ok, Son of Valkyrie va fi masina celor de la Aston Martin care va participa la cursa. Si cu siguranta va veni cu cateva premii acasa pentru ca nu le sta in fire celor de la Aston Martin sa nu fie invingatori.

Adrian Newey este cel care conduce constructia acestui prototip care va face senzatie in anul 2020, atunci cand va aparea oficial in presa si pe circuit. Detalii despre performante nu exista, deci presupunem ca in momentul de fata proiectul este in faza cat se poate de incipienta in care se traseaza liniile de design si se gandesc detaliile pentru motorizare.

Ramane de vazut ce se va intampla in acesti doi ani si daca seful companiei Aston Martin se va plia pe regulamentul cursei de la Le Mans, insa mai mult ca sigur participarea lui Son of Valkyrie la cursa de la Le Mans este batuta in cuie.

Asteptam cu nerabdare sa vedem cum se va prezenta hypercarul construit de Aston Martin si de Red Bull Racing. Cu siguranta va veni ca o imagine frumoasa pentru ambele echipe. Poate ca pentru unii Aston Martin nu este facut pentru o cursa la Le Mans, insa impreuna cu mainile magice de la Red Bulls Racing cu siguranta va iesi un prototip care va rupe gura targului.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CELE MAI ENERVANTE PROBLEME LA MODELELE BMW
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter