Mercedes-AMG prezinta la Los Angeles noul GLS 63 4Matic+

Salonul Auto de la Los Angeles din aceasta toamna tarzie ne dezvaluie noul Mercedes-AMG GLS 63 4Matic+, un model extrem de asteptat de lumea auto si care promite multe!

2020 Mercedes-AMG GLS 63 4Matic+

In urma cu jumatate de an, constructorul german prezenta noua generatie GLS. Noile modele ne-au fost prezentate cu un design nou, cu un interior modern, echipat cu cele mai noi tehnologii de pe piata si cu motorizari noi. La acea vreme aflam ca cea mai puternica versiune a noului GLS este de 489 de cai putere. Acum insa putem vorbi despre versiunea AMG a acestui model, o versiune mult mai puternica despre care va dam toate detaliile in randurile urmatoare!

La nivel exterior, putem remarca inca de la prima privire grila frontala specifica modelelor AMG. Bolidul este echipat cu niste spoliere care au fost modificate, cu un splitter nou si cu prize de aer de dimensiuni mai mari. De asemenea, putem observa ca pragurile laterale au fost restilizate. Standard, bolidul este echipat cu un set de jante cu dimensiuni de 21 de inci, insa cei interesati pot opta si pentru jante de 22 sau chiar 23 de inci.

Si la nivelul habitaclului putem observa cateva modificari realizate de cei de la AMG. Spre exemplu, putem remarca pragurile inscriptionate AMG, scaunele sport cu suport lateral generos, volanul sport si, nu in ultimul rand, sistemul de infotainment care va putea fi personalizat cu tema Supersport, specifica acestor modele de performanta!

Din punct de vedere tehnic, noul Mercedes-AMG GLS 63 4Matic+ va fi echipat cu o unitate de motorizare V8 bi-turbo cu capacitate de 4.0 litri, capabila sa dezvolte 612 cai putere si un cuplu maxim de 850 Nm.

De asemenea, bolidul este echipat si cu un sistem mild-hybrid EQ Boost, aceasta tehnologie propunand un plus de 22 de cai putere si 250 Nm in anumite situatii. Noul Mercedes-AMG GLS 63 4Matic+ beneficiaza de aportul unui sistem de tractiune integrala 4Matic+, in timp ce transmisia este realizata prin intermediul unei cutii automate AMG Speedshift TCT cu noua trepte.

Cu o asemenea echipare tehnica sub capota, cifrele de performanta sunt impresionante. Spre exemplu, vorbim despre o acceleratie de la 0 la 100 km/h care poate fi realizata intr-un timp de 4.2 secunde. Totodata, mai trebuie sa spunem ca viteza maxima este limitata electronic la 250 km/h. In schimb, cei care isi doresc ceva mai mult pot apela la pachetul AMG Driver, care va face ca viteza maxima sa ajunga la 280 km/h.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
2020 BMW M5 (F90) FACELIFT - PREZENTARE OFICIALA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter