Audi prezinta la Los Angeles noul e-tron Sportback

Germanii de la Audi au publicat astazi primele fotografii si detalii cu privire la noul e-tron Sportback, versiunea coupe a SUV-ului e-tron.

2020 Audi E-Tron Sportback

Noul Audi e-tron Sportback ne este prezentat cu o lungime de 4.901 mm, cu o latime de 1.935 mm si cu o inaltime de 1.616 mm. Asa cum era de asteptat, din punct de vedere al infatisarii exterioare, noul e-tron Sportback preia designul SUV-ului e-tron! Bineinteles, in partea din spate putem observa acel plafon plonjat specific modelelor de tip coupe.

Producatorul german ne anunta ca noul model va fi disponibil in 13 nuante de culoare pentru caroserie. Printre acestea se numara si Plasma Blue, nuanta oferita exclusiv pentru acest model! e-tron Sportback este echipat inca din standard cu un set de jante cu dimensiuni de 20 de inci, coeficientul aerodinamic avand o valoare de 0.25.

Audi e-tron Sportback se poate lauda cu noile faruri LED Digital Matrix, oferite in premiera pe un model de serie. Germanii au imprumutat tehnologia DMD disponibila in prezent la proiectoarele video si a echipat farurile cu un chip care contine un milion de microoglinzi.

In aceste conditii, farurile au marele avantaj de a putea lumina rapid sectiuni specifice ale drumului sau chiar si in afara acestuia. Clientii pot renunta la oglinzile laterale clasice in favoarea camerelor video, la fel ca si in cazul modelelor e-tron!

La nivelul habitaclului, instrumentarul digital de bord Virtual Cockpit de 12.3 inci este prezent pe toate modelele e-tron Sportback. De asemenea, sistemul MMi include doua ecrane! Primul are o diagonala de 12.1 inci si este destinat controlului setarilor, sistemului de infotainment sau navigatiei, in timp ce cel de-al doilea masoara 8.6 inci si ofera control pentru setarile sistemului de clima!

Noul Audi e-tron Sportback preia motorizarea lui e-tron si se prezinta cu doua unitati de motorizare electrice, cate unul pe fiecare punte! Cele doua propulsoare se pot lauda impreuna cu o putere totala de 360 de cai si cu un cuplu maxim de 561 Nm. In aceste conditii tehnice, Audi e-tron Sportback poate accelera de la 0 la 100 km/h intr-un timp de doar 6.6 secunde!

Prin comutarea selectorului din modul D in modul S, sistemul electric intra in modul Boost si ofera 408 cai putere si un cuplu de 664 Nm pentru maximum 10 secunde. In aceste conditii, sprintul de la 0 la 100 km/h se poate face in 5.5 secunde, in timp ce viteza maxima ar ajunge la un nivel de 200 km/h.

Si bateria este imprumutata tot de la e-tron, oferind o capacitate de 95 kWh. Insa, autonomia oficiala a lui e-tron Sportback este de 446 de kilometri, conform standardelor WLTP!

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter