Porsche 911 Speedster: o editie speciala care va debuta la finalul lui 2018

Porsche 911 Speedster

Pe masura ce Porsche continua sa lucreze la un nou model 911, care ar putea debuta oficial spre finalul lui 2018, marca germana planuieste si o noua versiune a actualei generatii.

Continuand o serie speciala, din care au facut parte modele ca R sau Turbo S Exclusive, Speedster se va alatura acestei game, ajutat de noi elemente estetice unice adaugate unei versiuni decapotabile standard. De exemplu, masina va beneficia de un mecanism pentru acoperisul retractabil exclusiv.

Fotografiile spion pe care le-am vazut noi ne prezinta un prototip Speedster camuflat pe partea din spate, asa ca ne asteptam ca unghiurile sa fie altele, pentru a oferi modelului, cu acoperisul coborat, un profil cu totul altfel.

De acelasi "tratament" au beneficiat si anterioarele modele Speedster ale marcii, printre care si cel mai recent, lansat oficial in 2011.

Printre modificarile de design usor de observat se numara noile aripi, cel mai probabil imprumutate de la Carrera 4, noile jante si, fara indoiala, emblemele "Speedster" localizate atat in cabina, cat si pe caroserie.

In plus, asemenea celor mai recente versiuni lansate de Porsche, si aceasta editie speciala va fi una limitata. Modelul lansat in 2011, de exemplu, a fost produs in doar 356 de unitati, asa ca ne asteptam ca si aceasta versiune sa se bucure de un numar asemanator de masini lansate pe piata.

Din nefericire pentru iubitorii de viteza, puterea modelului GTS, pe care noul Speedster se bazeaza, nu va fi, cel mai probabil, modificata. Ne vom intalni cu acelasi motor bi-turbo in sase pistoane de 3,0 litri, care produce 450 de cai putere si un cuplu-forta de 550 Nm. E de ajuns pentru ca aceasta noua versiune sa accelereze pana la 100 de km/h in 3,8 secunde si sa atinga o viteza maxima de aproximativ 308 km/h.

Noul Porsche Speedster va fi prezentat, dupa toate probabilitatile, inainte de sfarsitul acestui an, locul ideal fiind, pentru specialisti, Salonul Auto de la Los Angeles.

Pana atunci, sa ne amintim ca un model decapotabil standard GTS pleaca, in Germania, de la 138.850 de euro asa ca, daca ne gandim la felul in care arata si la faptul ca este o editie limitata, ne asteptam ca noul Speedster sa fie cu mult mai scump.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Total911

Newsletter