Toate detaliile despre noua generatie Porsche 911 (992)

2019 Porsche 911 992

Salonul Auto de la Los Angeles 2018 ne-a adus astazi si noua generatie a modelului Porsche 911 (992), cea mai de succes masina sport din istoria lumii auto. Este cea de-a opta generatie a celebrului model 911, iubita si astazi la fel de mult ca in prima zi de dupa lansarea primei generatii.

Asa cum ne-am fi asteptat, noua generatie 911 nu aduce schimbari importante din punct de vedere estetic, tocmai acest conservatorism fiind si farmecul care defineste acest model in istorie. In schimb, avem cateva imbunatatiri atat la interior, cat si din punct de vedere al tehnologiei. Haideti sa descoperim impreuna care sunt surprizele pe care ni le-au pregatit cei de la Porsche!

Din punct de vedere estetic, avem cateva modificari in partea din spate, acolo unde stopurile sunt acum unite de o banda LED de culoare rosie. De asemenea, luneta primeste un design nou si integreaza acum o a treia lumina de frana. Nu in ultimul rand, evacuarile ovale s-au mutat acum spre centru, la stanga si la dreapta placutei de inmatriculare. In partea din fata regasim acum niste faruri noi Matrix LED. In rest, Porsche 911 de noua generatie nu are cum sa nu fie recunoscut pe sosea!

Avem insa o serie importanta de imbunatatiri la interior, schimbari inspirate probabil de la modele precum Panamera, Macan sau Cayenne. Interiorul pare ca s-a simplificat acum destul de mult, toate acele butoane fizice disparand. Regasim la interior un display touch cu dimensiuni de 10.9 inci si o zona a instrumentarului de bord extrem de digitalizata. In orice caz, trebuie sa recunoastem ca noul interior arata extrem de bine, dand un aer elegant si rafinat masinii.

Odata cu aceasta noua generatie vorbim si despre doua versiuni - Carrera S, respectiv Carrera 4S. Ambele sunt echipate cu un motor boxer turbo cu capacitate de 3.0 litri, capabil sa dezvolte o putere de pana la 450 de cai. Singura optiune din punct de vedere al transmisiei este reprezentata de o cutie automata PDK cu dublu ambreiaj si cu opt rapoarte. Versiunea Carrera 4S reprezinta versiunea cu tractiune integrala a versiunii standard, Carrera S.

DIn punct de vedere al cifrelor de performanta, vorbim despre o viteza maxima de 308 km/h si despre o acceleratie de la 0 la 100 km/h posibil de realizat in doar 3.7 secunde pentru Carrera S. Daca vorbim despre Carrera 4S, vom avea o viteza maxima de 306 km/h si un sprint de la 0 la 100 km/h posibil de realizat in 3.6 secunde.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PRETURI MAZDA 3: DIFERENTA INTRE ROMANIA SI JAPONIA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Porsche

Newsletter