Mazda a publicat o noua fotografie teaser cu viitoarea generatie Mazda3

2019 Mazda3

Salonul Auto de la Los Angeles 2018 se apropie cu pasi repezi, iar producatorii care vor fi prezenti acolo au intrat in linie dreapta cu pregatirile. Una dintre cele mai importante lansari pregatite pentru LA este cea a noii generatii Mazda3, acest model fiind indelung asteptat de fanii producatorului japonez.

Acum, cand inca ne mai despart cateva saptamani de lansarea propriu zisa, cei de la Mazda publica o fotografie teaser care ne lasa sa descoperim cateva detalii. Practic, fotografia postata de cei de la Mazda are rolul de a ne face pe toti mai atenti cu privire la aceasta lansare ce urmeaza sa vina! 

Asa cum stim deja, noile modele ale noii generatii Mazda3 vor prelua in primul rand o serie importanta de elemente de design de la Mazda Kai, concept pe care l-am putut admira in premiera in toamna anului trecut.

Conceptul prezentat atunci prefata cea de-a patra generatie Mazda3 care urmeaza sa se lanseze la sfarsitul acestei luni. Odata cu Kai Concept, am putut vedea cu totii evolutia stlistica dinamica a limbajului de design Kodo. Spre exemplu, putem vorbi despre blocurile optice ale conceptului Kai, care la randul lor au fost inspirate de la Vision Coupe Concept.  

Mazda 3 este unul dintre cele mai vandute si apreciate modele din portofoliul constructorului japonez, ceea ce inseamna ca asteptarile in legatura cu noua generatie sunt mari. Iar asta stiu si cei de la Mazda, ceea ce i-a facut sa munceasca din greu pentru a aduce pe piata o noua generatie cu imbuntatiri importante.

Spre exemplu, cei de la Mazda au anuntat deja ca noile modele vor oferi soferului si pasagerilor un grad mai ridicat de confort, ceea ce inseamna ca trebuie sa ne asteptam la un interior cu materiale de calitate superioara. De asemenea, noile modele Mazda 3 ar urma sa beneficieze de un comportament dinamic imbunatatit. 

Odata cu lansarea noii generatii Mazda3, producatorul nipon va introduce in gama de motorizari si noul motor pe benzina Skyactiv-X, acesta fiind primul motor de serie cu aprindere prin compresie. Oficialii niponi sustin ca aceasta unitate de motorizare aduce avantajele atat ale unui motor diesel, cat si ale unui motor pe benzina. Astfel, performantele sunt ridicate, in timp ce consumul este mic. De asemenea, acest motor ar urma sa ofere si un cuplu si un raspuns initial similare cu cele oferite de un motor diesel. 

Salonul Auto de la Los Angeles va debuta la finele lunii noiembrie, atunci cand vom reveni si noi cu mai multe informatii despre aceasta noua generatie Mazda3.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Mazda

Newsletter