2019 Lincoln Nautilus continua drumul deschis de modelul MKX

2019 Lincoln Nautilus

In ciuda unui nume nou, 2019 Lincoln Nautilus nu este un model nou al marcii. Ceea ce veti vedea este, mai degraba, o versiune imbunatatita a popularului model crossover MKX.

Si, de vreme ce oficialii de la Lincoln sustin ca fanii marcii prefera numele si nu sunt atrasi de denumiri alfa-numerice, nomenclatorul seriei MK va fi, putin cate putin, retras din activitate. Adio, MKX; bine ai venit, Nautilus!

Asemenea noi versiuni MKC, si Nautilus renunta la design-ul impartit al grilei frontale pentru unul mai bine conturat. De aceea, daca va plac modelele sedan Continental si Navigator, veti aprecia liniile si elementele iluminate bine definite ale lui Nautilus.

Citeste si: Noul Infiniti QX50: modificari la capitolul design si un motor VC-Turbo

Noua ne place cum arata aceasta noua versiune, chiar daca face din Nautilus o masina care ar putea deveni anonima la un moment dat. Pe de alta parte, oficialii marcii sustin ca noul model vine cu un design atragator, chiar daca partea din spate, cu stopuri LED pe toata latimea ei, nu va beneficia de schimbari spectaculoase.

Versiunea 2019 Nautilus va fi dotata cu cateva tehnologii de asistenta a soferului, printre care o functie care permite alinierea vehicului la banda de mers si controlul adaptiv al vitezei, cu posibilitatea opririi de urgenta a acestuia. Sa nu uitam, de asemenea, ca sistemul stop-start este valabil pe ambele versiuni de motorizare.

Oficialii Lincoln sustin ca acest nou crossover are mai mult spatiu pentru pasagerii de pe al doilea rand de scaune decat orice alt model din aceeasi clasa si tindem sa le dam dreptate. Pentru cei interesati sa cheltuiasca in plus, producatorul ofera si o versiune premium, cu design interior Black Label, design ce va putea fi intalnit si pe MKX.

Ne asteptam ca, dupa debutul oficial de la Salonul Auto din Los Angeles 2017, de saptamana aceasta, Lincoln Nautilus sa fie scos la vanzare in primavara lui 2018.

Design Interior

La interior, Nautilus nu se diferentiaza foarte tare de versiunea actuala MKX, chiar daca vom intalni si ceva modificari, cum ar fi instrumentarul de bord refacut al modelului.

Tehnologia Sync 3 de la Ford se ocupa de sistemul de infotainment al masinii, dar ne intalnim si cu ceva noutati interesante, cum ar fi reglarea scaunelor in 22 de pozitii sau sistemul audio Revel, care fac din Nautilus un loc interesant de petrecere a timpului.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Lincoln

Newsletter