Kia a publicat primele teasere cu noua generatie Soul

Salonul Auto de la Los Angeles 2018 debuteaza la sfarsitul acestei luni, ceea ce inseamna ca producatorii auto care vor fi prezenti la acest eveniment au intrat deja in linie dreapta in ceea ce priveste pregatirea pentru prezentarile programate. Unele dintre cele mai asteptate modele de la Los Angeles sunt cele ale noii generatii Kia Soul. Producatorul nipon a transmis deja lumii intregi ca aceasta noua generatie vine echipata cu o serie importanta de modificari la nivel motorizarilor, dar si la nivelul aspectului exterior.

La nici doua saptamani pana la debutul evenimentului de lansare, cei de la Kia publica o prima imagine teaser cu modelele viitoarea generatie Soul! Haideti sa descoperim impreuna despre ce este vorba! 

Conform informatiilor aparute in ultima perioada, noua generatie Kia Soul va beneficia si de un sistem electric de propulsie, imprumutat de la actualul e-Niro. Insa, Kia va oferi doua versiuni pentru acest model! Prima dintre ele ar presupune un motor electric cu o putere de 136 de cai si cu un cuplu maxim de 395 Nm, respectiv un pachet de baterii de 39.2 kWh. In aceste conditii, autonomia ar putea ajunge pana undeva la 312 kilometri, valoare masurata conform noilor teste WLTP. 

Mergem mai departe si ne uitam si la cea de-a doua varianta pe care ne-o propun cei de la Kia. Varianta a doua se poate lauda cu 204 cai putere si cu o baterie de 64 kWh. Conform testelor efectuate, autonomia in acest caz ar putea ajunge pana la 485 de kilometri, ceea ce nu este deloc rau! 

Asa cum spuneam si mai devreme, cei de la Kia ne pregatesc cateva surprize importante pentru aceasgta noua generatie a modelul Soul. De aktfel, Soul este un model important pentru cei de la Kia, asa ca este de inteles atentia pe care o acorda producatorul asiatic acestui model.

Conform declaratiilor facute de anumiti oficiali ai companiei, noua generatie Soul va primi in primul si primul rand o serie de modificari la nivelul designului exterior. De asemenea, cei de la Kia au pregatit o serie de modificari si pentru habitaclul acestui model. 

Deocamdata, acestea sunt toate informatiile care au ajuns in domeniul public despre modelele noii generatii Kia Soul! Lansarea din cadrului Salonului Auto de la Los Angeles ne va aduce mai multe informatii pe care vi le vom prezenta in cel mai scurt timp posibil. Asadar, ramaneti alaturi de noi pentru a afla ultimele noutati din lumea auto!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Kia

Newsletter