Salon Auto Los Angeles 2019: Hyundai prezinta noul Vision T Concept

Salonul Auto de la Los Angeles din acest an ne-a adus cateva surprize si din partea celor de la Hyundai, una dintre ele fiind reprezentata de noul Vision T Concept, un model SUV echipat cu un sistem plug-in hybrid.

2019 Hyundai Vision T Concept

Noul Hyundai Vision T Concept este privit cu interes din toate partile la acest moment, acesta anticipand directia de design a constructorului asiatic pentru viitoarele modele din gama.

Avand la baza filosofia de design Sensuous Sportiness, noul design pe care ni-l propun acum cei de la Centrul de Design Hyundai ne dezvaluie cateva indicii cu privire la felul in care vor arata viitoarele modele din portofoliul producatorului asiatic! Conform oficialilor, Vision T Concept reprezinta o viziune despre designul unui SUV urban si aventurier.

In imaginile publicate putem remarca pentru inceput o grila frontala de dimensiuni generoase. Ceea ce este insa interesant este ca aceasta grila este inchisa si statica atunci cand masina sta pe loc, insa fiecare celula individuala a grilei se misca intr-o anumita directie atunci cand vehiculul se afla in miscare! In orice caz, trebuie sa recunoastem ca vorbim despre un design extrem de interesant, SUV-ul beneficiind de un caracter dinamic foarte bine pus la punct.

Mergem mai departe catre partile laterale, acolo unde cei de la Hyundai isi propun sa scoata si mai mult in evidenta caracterul dinamic al acestui model, SUV-ul beneficiind de unghiuri drepte si margini care vin in contrast cu silueta neteda a masinii.

De asemenea, mai putem observa din pozele publicate de cei de la Hyundai ca portul de incarcare al lui Vision T este amplasat pe partea pasagerului din dreapta, fiind luminat cu o nuanta de albastru atunci cand bateria se incarca cu energie.

Asa cum spuneam si in randurile anterioare, Hyundai Vision T Concept este echipat din punct de vedere tehnic cu un sistem de propulsie plug-in hybrid. Din pacate insa, cei de la Hyundai se dovedesc a fi foarte zgarciti atunci cand vine vorba despre informatiile oferite despre acest sistem de motorizare!

Vision T Concept este, bineinteles, doar un exercitiu de design al celor de la Hyundai, rolul principal fiind acela de a ne fi oferite cateva indicii cu privire la directia spre care se va indrepta marca asiatica in viitor din punct de vedere al limbajului de design! Ramane de vazut cand va fi prezentat primul model care va imprumuta cateva dintre elementele dispuse acum pe Vision T Concept!

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
TOP 5 CELE MAI FIABILE MASINI JAPONEZE
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter