BMW va prezenta noul Seria 8 Cabrio la Los Angeles

2019 BMW Seria 8 Cabrio

Ne mai desparte mai putin de o luna pana la deschiderea portilor Salonului Auto de la Los Angeles 2018, asa ca avem tot dreptul sa ne gandim deja la cele mai interesante modele pe care le vom putea vedea acolo. Asa cum probabil stiti deja, Salonul Auto de la Los Angeles se va desfasura la sfarsitul lunii noiembrie, iar unele modele care urmeaza sa fie lansate acolo sunt extrem de asteptate de catre noi toti.

Spre exemplu, vorbim despre BMW Seria 8 Cabrio, model care urmeaza sa debuteze la Los Angeles. Mai este ceva pana la momentul lansarii, insa pana atunci avem cateva informatii interesante pe care mai mult ca sigur ca abia asteptati sa le aflati si voi!

Daca va amintiti, cei de la BMW au publicat in urma cu cateva luni primele fotografii care il aveau in plan pe acest Seria 8 Convertible. Acele imagini erau surprinse de oficialii germani in cadrul testelor pe care le-a efectuat Seria 8 Convertible in California si Nevada.

Asadar, stiam inca de atunci ca acest nou model ar urma sa primeasca un plafon din material textil. De asemenea, din informatiile pe care le avem pana la ora actuala, noul Seria 8 Convertible ar urma sa preia mai multe elemente de design exterior de la varianta Seria 8 Coupe.

Pana la ora actuala, nu avem niciun fel de informatie oficiala cu privire la motorizarile de care va beneficia acest Seria 8 Convertible. Insa, ne gandim ca cel mai probabil si acestea vor fi preluate tot de la Seria 8 Coupe. Asa cum probabil ca stiti, Seria 8 Coupe este disponibil in doua versiuni de motorizare.

Prima dintre ele implica o unitate diesel, cu capacitate de 3.0 litri, capabila sa dezvolte 320 de cai putere si un cuplu maxim de 680 Nm. De asemenea, este disponibila si o unitate pe benzina, cu capacitate de 4.4 litri, capabila sa livreze o putere de 530 de cai si un cuplu maxim de 750 Nm. In Romania, singura varianta disponibila este cea diesel, pretul ei pornind de la 102.500 de euro, cu toate taxele incluse.

Conform zvonurilor, producatorul german lucreaza deja la ora actuala si la versiunea Seria 8 Gran Coupe, care ar urma sa fie lansata in 2019. De asemenea, mai multe voci sustin faptul ca tot in 2019, cei de la BMW isi propun sa lanseze pe piata si versiunile de performanta M pentru modelele Seria 8.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter