Noua generatie Mercedes-Benz CLS ne arata interiorul! Iata primele poze!

2018 Mercedes-Benz CLS

Dupa ce, acum cateva zile, a prezentat intr-o imagine botul noii generatii Mercedes-Benz CLS, marca germana a oferit si cateva idei despre cum va arata interiorul plin de elemente de culoare rosie a foarte stilizatului model coupe.

Sa ne amintim cel mai important lucru, si anume acela ca marca din Stuttgart va prezenta in premiera acest nou model in doar cateva saptamani, la Salonul Auto de la Los Angeles 2017.

Incercati sa va ganditi la Clasa CLS ca la un frate mai stilat, mai aratos, al Clasei E, si apoi aruncati o privire cat se poate de atenta la design-ul pe care producatorul il propune pentru interiorul cabinei.

Citeste si: Mercedes-AMG C63 cu jante de plastic! Afla ce a patit acest danez!

Acesta este definit de un ecran orizontal foarte lat, pe care sunt combinate instrumentele de bord si sistemul de infotainment. Aparenta de stil este intarita de iluminarea ambientala de culoare rosu Crimson din spatele acestui ecran, dar si de portiuni din fibra de carbon, care merg pana la gurile sistemului de climatizare.

Singura fotografie prezentata de producatorul german prezinta, de asemenea, si setarile pentru o noutate in gama Mercedes-Benz, sistemul Energizing Comfort. Aceasta tehnologie conecteaza toate sistemele de confort ale vehicului, printre care cel de lumina ambientala, de control al climei, de ventilare, de incalzire a scaunelor sau de masaj.

Aceeasi imagine ne ofera si o idee a ceea ce vom intalni, din acest punct de vedere, pe noul model al gigantului german, si anumele echivalentele a ceea ce inseamna "prospetime", "caldura", "vitalitate" si "bucurie". Acestea sunt foarte usor de selectat si seamana oarecum cu modululul "Comfort and Training" intalnit pe masinile din Clasa S.

Anterioara imagine a noii masini prezentata de Mercedes-Benz are legatura cu exteriorul si infatiseaza, intr-un mod senzational, partea din fata a modelului. Pe acesta, descoperim lumini de zi LED, intr-o forma destul de ascutita, care limiteaza sectiunea superioara a grilei frontale, ceva mai larga pe aceasta masina.

Din fotografiile spion pe care le-am tot vazut in ultimul an, ne-am dat seama si care este elementul cel mai important al lui CLS, ce il va scoate in evidenta. Este vorba despre acoperisul arcuit, care reuseste sa puna intr-o lumina excelenta cele patru portiere ale modelului. Mai mult, portbagajul pare destul de mare si pregatit sa faca fata unei intregi familii.

la fel de importante sunt si motorizarile, iar noi ne asteptam ca noul model sa fie propulsat, printre altele, si de noile motoare in linie, in sase cilindri, fie ca e vorba despre cele pe benzina sau cele pe motorina. Cel mai probabil, versiunile de baza vor fi propulsate de motorul clasic turbo in patru cilindri.

Se pare ca producatorul german nu va lansa si un nou model CLS 63, deoarece acesta ar putea intra in concurenta directa cu noul AMG GT in patru usi. Modelul de top al clasei va fi, aproape sigur, un CLS 53 AMG, dotat cu propulsie hibrida, adica un motor in linie in sase cilindri si unul electric, propulsie care va avea de distribuit nu mai putin de 496 de cai putere.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Mercedes-Benz

Newsletter