Modelele Mazda6 primesc noi imbunatatiri pentru anul 2018

Salonul Auto de la Los Angeles 2017, ultimul eveniment auto de amploare al anului, aduce pentru modelele Mazda6 o serie de modificari menite sa aduca un plus de prospetime. Specialistii constructorului nipon au gandit pentru modelele sale de varf cateva mici retusuri in legatura cu infatisarea lor exterioara si in legatura cu materialele regasite la interior. 

De asemenea, acestia ne propun si unele imbunatatiri facute pentru a duce la un comprtament dinamic mai bun. Nu in ultimul rand, producatorul asiatic ne propune o noua unitate de motorizare pentru care se poate opta, disponibila insa doar pentru piata auto din Statele Unite. Haideti sa descoperim impreuna mai exact ce modificari au primit modelele Mazda6 cu ocazia editiei din acest an a Salonului Auto de la Los Angeles.  

Cei de la Mazda au pus mereu parte pret pe design, modelele fiind unele dintre cele mai laudate si premiate in acest sens de-a lungul anilor. Modelele Mazda6 continua sa mizeze pe eleganta si incepand de acum, filozofia “Mature Elegance” fiind integrata cu succes de specialistii constructorului nipon in linia de design “Kodo - Soul of Motion”. Daca este sa vorbim de modificari remarcate la aceste noi modele aduse la Los Angeles, putem remarca grila frontala care a fost schimbata. 

Citeste si: Mazda Kai Concept da nastere lui Mazda3: 2018 este anul motorului Skyactiv-X cu aprindere prin compresie

Cei de la Mazda si-au dorit ca aceasta eleganta sa continue cu succes si la nivelul habitaclului, in acest sens fiind facute unle imbunatatiri. Astfel, Salonul Auto de la Los Angeles le aduce modelelor Mazda6 o serie de materiale de o calitate superioara.

De asemenea, reprezentantii producatorului spun ca noile modele beneficiaza de scaune mai confortabile si de o antifonare mai buna, in acest sens fiind folosite ceva mai multe materiale care sa ajute la tinerea zgomotelor departe de interiorul masinii. Nu in ultimul rand, clientii de peste Ocean vor putea opta pentru o noua linie de echipare. 

Asa cum va spuneam, clientii din Statele Unite vor putea opta acum si pentru o noua unitate de motorizare. Exceptand unitatea de 2.5 litri Skyactiv-G pe care o regasim si in oferta europeana a prodicatorului japonez, cei de peste Ocean vor putea opta si pentru o noua unitate, tot de 2.5 litri, Skyactiv-T.

Nu in ultimul rand, constructorul nipon sustine ca noile modele aduse la Los Angeles beneficiaza de o directie revizuita si de suspensii imbunatatite. Modelele Mazda6 imbunatatite vor putea fi vazute cel mai probabil si in Europa, anul viitor, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Te-ar mai putea interesa:

Test Drive: 2017 Mazda CX-5

Cat ati plati pe un joc Gran Turismo Sport ce include o Mazda MX-5?

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Mazda

Newsletter