Porsche si TAG Heuer au lansat ceasul Carrera Porsche Chronograph

Porsche si TAG Heuer au lansat ceasul Carrera Porsche Chronograph

TAG Heuer Carrera Porsche Chronograph. TAG Heuer este unul dintre cele mai mari nume de pe scena internationala a producatorilor de ceasuri de lux, produsele lor fiind bine cunoscute printre pasionatii acestei industrii.

Ei bine, probabil ca acum va intrebati care este motivul pentru care vorbim astazi despre un producator de ceasuri.

Explicatia este insa extrem de simpla, cei de la TAG Heuer colaborand recent cu Porsche pentru crearea unui ceas cu totul si cu totul special.

Porsche si TAG Heuer lanseaza Carrera Porsche Chronograph

TAG Heuer Carrera Porsche Chronograph
TAG Heuer Carrera Porsche Chronograph

Prima reusita a acestui parteneriat dintre TAG Heuer si Porsche este ceasul Carrera Porsche Chronograph. Va dam in randurile urmatoare mai multe detalii despre aceasta colaborare speciala, asa ca ramaneti alaturi de noi!

Citeste si: Cele mai scumpe ceasuri din lume pe care le poarta doar detinatorii de masini exotice

In primul si primul rand insa, trebuie sa va spunem ca nu este pentru prima data cand cei de la Porsche colaboreaza cu TAG Heuer, parteneriatul dintre cele doua nume avand o vechime de peste o jumatate de secol.

Mai exact, prima colaborare intre Porsche si TAG Heuer dateaza tocmai din anii ’60!

La acea vreme, Jo Siffert, pilot si dealer al constructorului german de modele de lux, a incheiat o intelegere cu ceasornicarul elvetian.

In urma acelui parteneriat, cei de la TAG Heuer si-au pus logo-ul pe masinile echipei Porsche si pe combinezonul lor de curse.

Intre timp, TAG Heuer a devenit unul dintre cei mai renumiti producatori de ceasuri.

Lucrurile au mers insa si mai departe, ajungand in cele din urma si la celebrul Steve McQueen. La filmarile peliculei Le Mans, McQueen a putut fi surprins purtand un ceas Heuer Monaco.

De asemenea, pe combinezonul pe care il purta putea fi observat logo-ul companiei elvetiene. Au urmat de-a lungul anilor mai multe colaborari intre cele doua companii.

Ce pret are noul ceas?

TAG Heuer Carrera Porsche Chronograph
TAG Heuer Carrera Porsche Chronograph

TAG Heuer Carrera Porsche Chronograph. Revenim acum insa la parteneriatul din prezent, care are ca rezultat ceasul despre care vorbim. Acesta foloseste un mecanism Calibre Heuer 02, carcasa masurand 44 de milimetri in diametru.

Citeste si: Porsche Boxster 25 este un tribut adus modelului original, din anul 1996

Fundalul imita suprafata unei sosele, iar cifrele de pe cadran au acelasi font cu cele care apar pe instrumentarul de bord al modelelor Porsche.

In partea din spate a ceasului putem remarca o carcasa transparenta care ne permite sa vedem mecanismul la lucru. In cele din urma, sectiunea centrala imita un volan Porsche cu trei spite.

Noul ceas din gama speciala a companiei elvetiene poate fi comandat de catre cei interesati alaturi fie de o bratara din otel, fie de o curea de piele.

Asa cum iti poti imagina, pretul acestui ceas nu este deloc unul mic, ba chiar din contra.

Daca optezi pentru ceasul cu bratara din otel, pretul lui este de 6.050 de dolari, in timp ce ceasul cu curea din piele are un pret ceva mai mic, de 5.850 de dolari.

VIDEOCLIPUL ZILEI