Reclama la VW Polo este interzisa in Regatul Unit! De ce a fost deranjata audienta?

Stii ca atunci cand butonezi telecomanda mai vezi diverse reclame. Unele iti plac, unele nu, iar in cazul unora te intrebi ce naiba a fost in capul celui care a scris-o sau gandit-o. Se intampla de multe ori ca oamenii sa nu aprecieze un spot publicitar si se intampla pe buna dreptate.

Ce te faci cand esti un brand renumit in lume si ti se interzice spotul? Si, mai ales, ce te faci cand esti Volkswagen si trebuie sa vinzi masina aia, dar nu ai la indemana mijlocul pentru ca acesta a fost considerat nepotrivit?

Hai sa vedem cum sta treaba.

Si in galeria noastra veti gasi reclama cu pricina si veti observa ca se subliniaza faptul ca acest automobil este mult prea concentrat pe sistemele de siguranta. Ok, cel putin asta spun oamenii care au vazut reclama si li s-a parut ca asa ceva nu se poate difuza pe post, asa ca cel mai bine ar fi ca ea sa fie interzisa.

Usor ciudat, daca ma intrebati pe mine pentru ca eu v-as spune ca atunci cand se scoate in evidenta atat de tare o trasatura a unui produs este o metoda prin care se gandeste strategia reclamei in sine. Adica vorbim despre exagerarea beneficiilor produsului… deci realizez ca oricine s-a uitat la reclama asta nu stie un pic macar de publicitate. Dar nu toti oamenii trebuie sa stie asta, ci mai degraba cei care accepta atunci cand apar astfel de pareri.

Nemtii au raspuns acestor acuzatii si au spus ca personajul din clip este infatisarea unui ghinonist, asa ca s-a dorit o abordare funny a unui lucru, pana la urma, real in viata noastra. Tocmai de aceea cei de la Volkswagen au vrut sa le arate oamenilor cat de bine este echipat Volkswagen Polo si cat de bine poate sa-i pastreze in siguranta…

Oamenii nu au vazut asta pe televizor, asa ca spotul a fost interzis. Spotul, insa, a ramas pe interenet, asa ca il putem viziona si noi. Care este parerea voastra legat de ceea ce ati vazut in clip? Este o exagerare extrem de… exagerata? Este funny si vi se pare ca nu-i atat de speriat? Cum va raportati la acest clip care nu face decat sa atraga atentia asupra faptului ca automobilele sunt din ce in ce mai avansate, iar Volkswagen Polo este una dintre acele masini care este preocupata de siguranta soferului si a pasagerilor.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
HATCHBACK: AVANTAJE SI DEZAVANTAJE
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter