Alt vitezoman confunda autostrada cu circuitul de curse! Ce viteza a surprins radarul?

Articol scris de C. Zanfir , in data de 17 Mai 2018

Daca in presa apar tot mai multe informatii despre locurile pe care le disponibilizeaza Ministerul Afacerilor Interne, in speta Politia Romana, se pare ca lucratorii acestei institutii recruteaza personalul civil direct de pe strazi.

Mai exact, pentru a prinde vitezomanii de pe strazile din Romania, Politia Romana a identificat un posibil politist pilot de curse surprins de radar cu viteza de 244 de kilometri pe ora. Acest sofer, spun eu, extrem de curajos, a reusit sa fie surprins de radar si bineinteles, sanctionat, ci nu recrutat in randul oamenilor legii.

Am mentionat mai sus termenul de curajos intrucat, avand in vedere starea precara a drumurilor din tara noastra, sa mergi cu 244 de kilometri pe ora este o adevarata aventura.

Adrenalina impinsa pana la cote maxime i-a curs prin vene vitezomanului pana la intalnirea cu un radar, cand starea s-a manifestat… altfel.

Lucratorii Politiei Romane au avut de furca cu soferul de circuit surprins pe autostrada care circula atat de repede, incat s-ar fi putut pune in pericol atat pe el, cat si pe ceilalti participanti la trafic.

Intr-un articol publicat pe pagina oficiala de Facebook a Politiei Romane, oamenii legii afirma intr-un mod sarcastic faptul ca viteza nu vine de la viteaz. Totodata, potrivit statisticilor, acestia sustin ca in urma cu doua saptamani (in mini vacanta de 1 mai) cea mai mare viteza surprinsa de radar a fost de 218 kilometri pe ora, pentru ca acum, acest record negativ sa fie depasit de un vitezoman ce inclina acul din bord catre cei 244 de kilometri pe ora.

De asemenea, acestia se intreaba daca pe autostrazile din Romania este cumva vreo intrecere de care nu stiu, afirmand ca premiul este detinut de ei. Astfel, pe langa ceilalti pretendenti, cel mai castigat ramane fara permis si se alege si cu o amenda usturatoare.

Atat pentru soferul care a atins viteza de 218 kilometri pe ora, cat si pentru noul pretendent la titlu ce a atins viteza de 244 de kilometri pe ora, le-a fost aplicata sanctiunea contraventionala principala (amenda) de aproape 3000 de lei si desigur, cu o sanctiune complementara ce prevede retinerea permisului de conducere pe o perioada de 3 luni.

Din nefericire, in comentariile adaugate la articolul publicat de politisti mai multi romani i-au luat apararea vitezomanului sustinand ca aceste viteze sunt atinse pe fond de nervi din cauza faptului ca traficul infernal consuma din timpul pretios al fiecaruia dintre noi.

Acum nu stiu cum judecati voi, dar daca traficul te impinge sa calci acceleratia atingand viteze uimitoare… inseamna ca suntem in continuare o tara de oameni bogati care isi permit o amenda de 3000… din cauza nervilor.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Anunturi Auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt
Facebook
 

Iti mai recomandam

De cate ori nu ati fost opriti pe strada de politie pentru ca masina a fost prea zgomotoasa? Mie mi s-a intamplat cu fosta masina si de fiecare data imi...
de - 24 Mai 2018
Seria noastra de articole care cuprind 7 curiozitati din lumea auto revine cu un brand pe care multi dintre noi il indragim. O marca la care multi visam si care...
de - 22 Mai 2018
Weekend-ul ce tocmai a trecut a avut loc un mare eveniment: nunta regala. Dupa cum ne-am obisnuit de la nunta regala anterioara, invitatii au fost atat cei care au luat...
de - 22 Mai 2018
Editia din aceasta primavara a Salonului Auto de la Geneva ne-a adus din partea suedezilor de la Koenigsegg un model cu totul si cu totul special: Agera RS Gryphon. Bolidul...
de - 21 Mai 2018

Cele mai noi anunturi

Youtube Channel
Trimite-ne un pont
Ai o informatie care poate reprezenta o stire?
Ai filmat un eveniment important?
Contacteaza-ne
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare