Video. Un Veyron a fost busit imediat dupa ce a iesit din showroom-ului dealer-ului

Accident cu un Veyron

Modelul, care-i apartine unei cunoscute vedete, costa mai mult de doua milioane de dolari, insa acesta si-a diminuat, cu siguranta, valoarea dupa ce a fost lovit serios la cateva minute dupa ce a iesit din show-room. 

Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport este o masina la care viseaza multi oameni de pe aceasta planeta, insa putini sunt cei care si-o pot permite. Exista insa si acele persoane, care isi pot achizitiona astfel de bolizi, dar care au parte de evenimente rutiere absolut regretabile, in urma carora bijuteriile pe patru roti isi pierd serios din valoarea initiala. 

TRacy Morgan este un cunoscut actor nord american, care si-a dorit din tot sufletul un astfel de autoturism. Comediantul a mers la dealer, si-a cumparat Veyron-ul, a iesit cu el pe strada si in cateva zeci de secunde a fost nevoit sa coboare dupa ce a fost lovit de o femeie, care se afla la volanul unei Honda CR-V. Imaginile accidentului au ajuns in presa de peste Atlantic, iar celebrul site TMZ a publicat filmuletul cu accidentul in urma caruia nimeni nu a fost ranit, insa pagubele au fost destul de mari.

 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE INLOCUIESC CEL MAI GREU LA UN LOGAN?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter