Video. Un sofer roman de TIR conduce cu picioarele si asculta manele la maxim in timp ce isi ruleaza o tigara!

Sofer de tir conduce cu picioarele

Unii soferi de TIR din Romania sfideaza orice regula a bunului simt si isi pun in pericol vietile, dar si pe ale altor participanti in trafic, care nu au nici cea mai mica vina pentru ca teribilistii soferi profesionisti recurg la metode de-a dreptul revoltatoare. 

O filmare aparuta pe retelele de socializare a starnit un val de revolta printre cei care fac aceasta meserie, soferii afirmand ca astfel de „elemente” fac un mare deserviciu breslei, conducatorii auto profesionisti din tara avand probleme la angajare din aceasta cauza. 

Asa cum se poate observa in imagini, conducatorul auto din imagine isi conduce mastodontul cu picioarele, in vreme ce isi ruleaza linistit o tigara. In tot acest timp, manelele se aud in boxe, iar colegul de drum al respectivului personaj ii filmeaza „isprava” tanarului teribilist. Comentariile la aceasta filmare sunt multe si toate il condamna pe protagonist, insa astfel de exemple nu sunt singulare. Mai multi soferi au dat dovada de inconstienta maxima in timpul serivciului si au facut gesturi, care, in unele cazuri, le-au adus sfarsitul sau au facut prapad pe sosele.

„Din cauza unora ca astia, ne privesc oamenii ca pe niste ciumati”, „Vai de mama lui” sau „Din cauza unora ca astia mor oameni nevinovati”, sunt doar cateva dintre mesajele care aua aparut in dreptul filmarii dupa postarea acesteia pe un grup destinat soferilor de TIR.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
OFF-ROAD: 6 SFATURI PENTRU A CONDUCE IN SIGURANTA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter