Video. Un gunoier se preface ca este lovit de o masina pentru a-i lua banii soferului! Totul este filmat dintr-o masina aflata in parcare

Accident fals cu un gunoier

O nou metoda de a obtine bani de la soferii creduli, face ravagii in orasele mari. Strategia, pe cat de simpla, pe atat de eficienta, mai da erori in unele situatii cum este cel prezentat aici, marele ghinion al presupusei victime fiind o camera video instalata pe o masina parcata inntr-un loc ideal.

In imaginile de mai sus se poate observa cum cativa angajati ai unei firme de salubrizare se afla pe o straduta laturalnica in momentul cand in spatele masinii de gunoi apare un autoturism care incearca sa iasa in bulevardul principal din zona. Unul dintre barbatii de la salubrizare pretinde ca este lovit de autoturism si se tavaleste ca si cum ar fi suferit o rana grava.

Impacientat, autorul il transporta de urgenta la spital pe individul lovit si pe drum are loc negocierea. Ranitul spune ca nu va face plangere daca va primi o suma de bani, moment in care soferul isi da seama ca ar putea fi victima unei strategii bine puse la punct. Ajunsi la clinica, gunoierului i se fac investigatii si se ajunge la concluzia ca are o entorsa usoara. Suficient pentru a-i pretinde o suma consistenta conducatorului auto. Acesta din urma refuza si incepe sa investigheze locul in care s-a produs presupusul accident. Omul descopera o camera video pe masina parcata si il asteapta pe proprietar, care apare si afla intreaga tarasenie. Filmarea ii este pusa la dispozitie autorului pseudo-accidentului, care merge cu ea la politie.

In scurt timp, angajatul firmei de salubrizare, care opereaza pe teritoriul Marii Britanii este anchetat de angajatii politie, iar acum risca o pedeapsa consistenta pentru inselaciune si incercarea de a obtine foloase necuvenite.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter