VIDEO Un celebru fotbalist roman s-a filmat incalcand legea, la volanul unui McLaren 504C. Imaginile au devenit virale pe net

In plina criza provocata de coronavirus, cand toata lumea incearca sa stea cat mai mult in casa, un celebru fotbalist roman si-a dat in petic.

Dennis Alibec este unul dintre copiii rasfatati ai fotbalului romanesc, iar acum si-a dat din nou in petic. S-a filmat incalcand legea la volan si a postat imaginile pe net. Alibec este mandrul posesor al unui bolid McLaren 504C, masina pe care si-a cumparat-o pe cand imbraca tricoul celor de la FCSB.

Profitand de faptul ca intrecerea interna a fost suspendata pe seama epidemiei de coronavirus, dar si de vremea buna de afara, fotbalistul a decis la finalul acestei saptamani sa dea o fuga pana la mare. S-a urcat la volanul masinii sale, un McLaren 504C, si a gonit pe autostrada spre Mangalia, acolo unde s-a nascut. Fotbalistul s-a si filmat la volan, insa a omis un lucru - faptul ca exact in acel moment incalca legea.

In imaginile postate de Alibec pe internet se poate vedea ca vitezometrul indica aproape 150 km/h, cu 20 de kilometri peste limita de viteza admisa. Sa nu mai spunem ca a folosit telefonul mobil in timp ce se afla la volan, o alta incalcare a legilor in vigoare.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter