Video. Trafic blocat pe un drum national. Politistii locali pe post de... ajutoare de ciobani!

Drum blocat de oi la Murfatlar

Imagini filmate pe Drumul National 3 ne arata ca dincolo de faptul ca sunt vasinici reprezentanti ai legii, politistii locali sunt si oameni cu suflet, care se pot transforma in ciobani de nadejede, atunci cand conjunctura o cere. 

In zona localitatii Murfatlar, o turma serioasa si nepasatoare de oi a blocat circulatia, mioarele fiind nepasatoare la agitatia soferilor, care voiau sa isi continue drumul. Insotite de mai multi ciobani, ovinele au invadat soseaua, facand imposibil traficul in zona. Pentru ca cei care le pastoreau au scapat situatia de sub control, acestia au primit un sprijin neasteptat si totodata de apreciat din partea politistilor. Acestia s-au transformat in antemergatori ai turmei sau, cu alte cuvinte, un fel de ajutoare de ciobani.

Conducatorii auto care au avut ghinionul sa fie prinsi in ambuteiajul ovin au trebuit sa astepte aproximativ un sfert de ora pana cand animalele au intrat pe drumul comunal, iar politistii locali din Murfatlar au permis reluarea traficului pe DN 3.

Jurnalistii constanteni au aflat ulterior ca aparitia in peisaj a politistilor locali i s-a datorat proprietarului mioarelor, care a anticipat problemele, care urmeaza sa apara si le-a solicitat sprijinul pentru ca situatia sa se rezolve cat mai rapid si fara ca soferii sa aiba o atitudine violenta la adresa ciobanilor si a animalelor. 

 

Newsletter

Whatsapp