VIDEO | Taximetrist jefuit in timp ce isi spala masina la o benzinarie. Filmul jafului

Un taximetrist din Ungaria a avut parte de cea mai nefericita experienta in momentul cand s-a dus cu masina la o spalatorie. Barbatul a ramas fara portofel si acte chiar in timp ce isi spala masina, iar jaful a fost surprins pe camerele de luat vederi din benzinarie.

Totul a fost posibil pentru ca taximetristul a mers la o spalatorie in care trebuia sa isi curete singur masina. Acest lucru l-a tinut ocupat cat timp hotul si-a facut treaba.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum hotul trece pe langa soferul taximetrului, insa acesta nici nu il baga in seama. Intr-un moment de neatentie al taximetristului, barbatul se lasa pe vine si se ascunde in spatele masinii. El se misca in acelasi timp cu victima sa, iar in momentul cand ajunge in dreptul portierei soferului, o deschide si in numai cateva secunde reuseste sa plece cu portofelul si cu actele victimei sale.

Taximetristul si-a dat seama ca a fost praduit cand a observat portiera lasata deschisa. Era insa prea tarziu pentru a mai face ceva, pentru ca hotul era deja departe.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM SE FABRICA UN BMW SERIA 4 COUPE (G22)?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter