Video surprins pe Autostrada Transilvania. Soferii au sunat imediat la 112 cand au vazut ce se intampla!

Biciclist pe autostrada Transilvania

Pe bucata de drum intitulata sugestiv si mult prea fortat „Autostrada Transilvania”, soferii au avut parte de un incident mai putin obisnuit. Cineva mergea pe contrasens, insa paradoxul este altul: nu era vorba despre o masina!

In aceasta dimineata, pe una dintre bucatile de drum normale din tara noastra, soferii s-au trezit in fata cu un individ care circula pe contrasens, „pilotand” o bicicleta. Dupa ce l-a filmat in timp ce incalca grav legea, un conducator auto a sunat imediat pe numarul de urgenta 112 si a anuntat politia despre respectivul incident, rugandu-i pe oamenii legii sa intervina pentru a evita o tragedie.

Culmea, biciclistul nu a ales nici macar banda de urgenta, unde, cel putin teoretic, ar fi fost mai ferit de pericole decat in zona pe care a ales sa circule.

Legea in Romania este foarte clara din acest punct de vedere. Circulatia pe autostrada a bicicletelor, mopedelor, tractoarelor si masinilor agricole, precum si a vehiculelor care prin constructie nu pot depasi 50km/ ora este strict interzisa, iar biciclistul curajos si inconstient in acelasi timp risca o amenda serioasa pentru gestul facut in aceasta dimineata.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter