Video. O soferita de autobuz ii salveaza viata unui tanar: "Nu acum, ramai pe loc!"

Tanar salvat de la moarte de o soferita

O clipa de neatentie si viata unui tanar de 16 ani se putea sfarsi in mod dramatic. Doar ca ingerul pazitor al baiatul a fost o sfoerita de autobuz, care a avut o reactie salvatoare si a reusit sa-l opreasca inainte de a se produce o adevarata tragedie.

Totul s-a petrecut in orasul britanic Norwich, iar momentul in care femeia il opreste pe baiat a fost surprins de camerele de supraveghere montate in mujlocul de transport in comun. Tanarul urmeaza sa coboare la una dintre statii, iar in momentul in care coboara pe scara autobuzului, soferita infige mana in hainele acestuia si ii striga: „Opreste-te, nu cobori acum. Ramai pe loc”. Adolescentul nu realizeaza ce se petrece,insa in cateva secunde, un automobil trece in viteza chiar prin locul in care trebuia sa coboare pasagerul.

Gestul soferitei de autobuz a devenit viral in mediul online, fiind prezentat de cele mai multe dintre site-urile londoneze, iar reacțiile opiniei publice au fost admirative și apreciative la adresa reactiei incredibile a femeii, care a salvat vaiata unui tanar nevinovat. 

Newsletter

Whatsapp