Video incredibil, dar adevarat! O femeie a incercat sa alimenteze cu benzina o masina electrica Tesla!

A incercat sa alimenteze cu benzina o masina electrica

Pare greu de crezut, insa e 100% adevarat! Despre cazuri in care soferii au alimentat cu motorina in loc de benzina sau viceversa am mai auzit, dar sa incerci sa alimentezi cu combustibil o masina electrica depaseste limitele imaginatiei. Dar se intampla!

O femeie a incercat sa alimenteze cu benzina o masina electrica Tesla. Ce a facut, mai exact? A ajuns la benzinarie, a oprit regulamentar motorul masinii, a cautat capacul rezervorului si... surpriza! Nu era de gasit. A pus repede mana pe telefon si, exact ca la emisiunea „Vrei sa fii milionar?”, femeia a apelat la varianta ajutatoare „Suna un prieten” sau... un sot!

Degeaba, insa! Dupa minute bune de cautat si inspectat masina pe toate partile, capacul rezevorului tot nu iesea la iveala. L-a cautat in masina, in bord, la scaunele din spate, pe lateralele masinii si inclusiv in portbagaj. A incercat sa traga de timp, a scos cartea de credit, pregatita parca sa plateasca plinul, s-a jucat cu pompa, a cautat un rezervor inexistent, a mai incercat o data pompa si tot asa, pana ce in spatele blondei naive s-a format o coada de cateva masini.

Rusinea femeii a fost curmata, intr-un final, de un sofer amabil. Acesta se apropie timid de doamna, si, cu zambetul pe buze, incearca sa ii explice ca eforturile ei sunt in zadar. Masina are nevoie de curent pentru a fi alimentata, nu de combustibil.

Soferita a ascultat excplicatiile omului, s-a amuzat, a urcat la volan si a plecat, speram noi, spre o statie de incarcare electrica.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter