VIDEO | Doi copii au facut paguba totala intr-o parcare. 45 de masini vandalizate, intre care si una a Politiei

Doi copii au dat paguba totala intr-o parcare. 45 de masini vandalizate, intre care si una a Politiei

Doi copii au facut o paguba incredibila intr-o parcare din orasul Rovinari, judetul Gorj. Cei doi au distrus nu mai putin de 45 de masini dintr-o parcare.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din parcare demonstreaza ca cei doi vandali minori au dat lovitura din amuzament. Localnicii sustin insa ca totul a fost o razbunare pentru ca nu au fost primiti la colindat de locuitorii din acea zona. Inarmati cu surubelnite si cu cutite, cei doi copii au taiat rotile a 45 de masini parcate. Nu au dat inapoi nici cand in cale le-a picat o masina a Politiei Locale.

Paguba ar fi fost si mai mare, daca cei doi nu ar fi fost prinsi in fapt de un locuitor al zonei. Acesta a reusit sa ii alunge inainte sa vandalizeze toate cele 60 de masini din parcare. "Eram la geam. I-am vazut inainte sa le taie. Cand am vazut ca au bagat cutitele in roti, am tipat la ei", a povestit cel care a reusit sa impiedice dezastrul, pentru digi24.ro.

Pustii, unul de 10, altul de 12 ani, au fost prinsi dupa ce anchetatorii au vazut imaginile filmate de camerele de supraveghere din zona in care acestia au actionat. Politistii au deschis un dosar penal pentru distrugere, iar parintii celor doi copii au fost deja audiati. In paralel, si Protectia Copilului va demara o ancheta in acest caz, fiind vorba despre copii ce provin din familii defavorizate.

Valoarea pagubelor se ridica la 20.000 de lei. Politistii inca incearca sa ii gaseasca pe proprietarii masinilor vandalizata. Pan acum, doar o parte dintre ei au depus plangere.

Newsletter

Whatsapp