VIDEO Copil de 5 ani prins la volan pe autostrada. Le-a furat masina parintilor si a plecat sa isi cumpere Lamborghini

VIDEO Copil de 5 ani prins la volan pe autostrada. Le-a furat masina parintilor si a plecat sa isi cumpere Lamborghini

Un incident incredibil a avut loc in statul american Utah, unde politistii au tras pe dreapta un sofer de numai cinci ani.

Politistii din statul american Utah au avut parte de o surpriza de proportii cand au descoperit la volanul unei masini trase pe dreapta un baietel de cinci ani. Pustiul era singur in masina si le-a spus oamenilor legii ca se duce la magazin sa isi cumpere Lamborghini.

Incidentul care a facut inconjurul lumii a avut loc pe o autostrada din Statele Unite, cand politistii au tras pe dreapta un SUV care circula haotic pe banda a patra a autostrazii. Nu mica le-a fost mirarea agentilor cand au descoperit pe scaunul soferului un baietel de 5 ani. Acesta conducea in picioare, pentru a putea ajunge la pedale.

Iata imaginile surprinse de camera de bord a politistilor:

Baietelul le-a spus politistilor ca a plecat de acasa dupa ce s-a certat cu mama sa, care nu a vrut sa ii cumpere un Lamborghini. Profitand de un moment de neatentie al mamei, s-a urcat la volanul masinii familiei, un SUV Ford, si dus a fost. Voia sa ajunga in California, la aproape 1500 de kilometri departare. El nu a apucat sa parcurga decat 6 kilomtri inainte sa fie oprit de politie, o distanta totusi considerabila tinand cont ca avea doar cinci ani.

In tot acest scandal, politistii au avut puterea sa faca si haz de necaz. Purtatorul de cuvand al patrulei de autostrada a declarat ca baietelul era „putin stramtorat la buzunar”. Avea doar 3 dolari cu care dorea sa isi cumpere Lamborghini-ul mult visat.

Parintii copilului risca sa ajunga acum in fata judecatorilor pentru neglijenta. De amenda nu vor scapa cu siguranta, insa risca sa ajunga si in spatele gratiilor, iar copilul sa ajunga intr-un centru de plasament.

VIDEOCLIPUL ZILEI