VIDEO. Ce ascundea un sofer in remorca unei camionete ce parea goala. Politistii din Galati l-au retinut pe barbatul de 29 de ani

Tigari de contrabanda ascunse in remorca unui barbat

Soferul, un barbat de 29 de ai cu dubla cetatenie, romana si moldoveneasca, a fost oprit de politistii galateni pentru un control de rutina. Acesta se deplasa cu o camioneta a carei remorca parea goala. La o privire mai atenta, politistii au constatat ca barbatul ascundea ceva in bena autoutilitarei.

Aproape 35.000 de mii de pachete de tigarete netimbrate au fost descoperite, astazi, de agentii de la rutiera, ascunse in caroseria autovehiculului.

Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore si este cercetat pentru contrabanda cu tigari. Politistii au facut descoperirea in momentul in care au constatat ca suprafata care acoperea bena nu era din tabla, ci dintr-un material textolit, prins cu suruburi.

Tigarile proveneau din Ucraina si au fost confiscate de autoritati, pana la finalizarea anchetei. Conducatorul auto este banuit de savarsirea infractiunii de contrabanda, a fost retinut pentru 24 de ore si urmeaza a fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

Newsletter

Whatsapp