Video. Caz neobisnuit la Oradea. O femeie a fost data jos din autobuz dupa ce soferul a vazut ce facea pe unul dintre scaune

Femeie mananca in autobuz

O femeie a fost data jos din autobuz dupa ce soferul mijlocului de transport in comun a facut o adevarata criza atunci cand a vazut ce face pasagera pe locul in care se afla. In ciuda ripostei femeii, aceasta a fost obligata sa coboare, iar multi dintre pasagerii aflati la fata locului i-au dat dreptate conducatorului auto.

Episodul s-a petrecut sambata trecuta in autobuzul de pe linia 19 care circula dinspre ERA Park spre centrul orasului Oradea, iar femeia isi intinsese masa pe unul dintre scaunele autobuzului. Vazand ce se petrece, soferul a oprit si i-a spus sa coboare imediat din autobuz. Pasagera a refuzat in prima faza, dar pana la urma a fost nevoita sa o faca. Conducatorul auto nu a pornit imediat ci a ramas si a facut curat in locul murdarit de femeie.

Interesant este faptul ca autoarea „dezastrului” s-a scuzat, spunand ca i s-a rupt plasa si nu a vazut. Din pacate pentru ea, mai multe persoane au vazut situatia si i-au dat dreptate soferului. Intregul eveniment a fost filmat si pe imagini se vede clar ce facea bihoreanca in mijlocul de transport in comun. 

Gestul l-a nemultumit si mai mult pe conducatorul autobuzului, care i-a cerut acesteia sa faca curat. "E curat? Si trebuie calatorii ca sa stea in locul tau? Te rog frumos coboara jos cu ele acuma.", a continuat soferul, cerandu-i femeii sa stearga mizeria cu geanta pe care o avea la ea.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PRETURI MAZDA 3: DIFERENTA INTRE ROMANIA SI JAPONIA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter