Video. Cartea Recordurilor a inregistrat cea mai rapida masina de tuns iarba din lume. A atins o viteza uluitoare!

Cea mai rapida masina de tuns iarba din lume

Reprezentantii Cartii Recordurilor Guinnes au inregistrat, in mod oficial, un nou maxim atunci cand vine vorba despre viteza unei masini de tuns iarba. In localitatea germana Dresda, pe circuitul Dekra Lausitzring, un prototip al celor de la Honda a devenit regina masinilor de tuns iarba, surprinzand pe toata lumea prezenta.

Evident, cel care a pilotat-o a fost echipat ca un pilot de curse si a avut un motiv intemeiat. Fiara de gradina a atins fabuloasa viteza de 161 de kilometri pe ora in mai putin de 7 secunde, ceea ce a insemnat un nou record mondial omologat de cei de la Guinnes World Records. Cel care a condus-o se numeste Jess Hawkins, iar potrivit detaliilor oferite de producatori, masina care a intrat in istorie este dotata cu un motor preluat de la motocicleta CBR1000RR Fireblade SP.

Minunea poate genera 203 CP la 13.000 de rotaÅ£ii per minut, iar greutatea totala se ridica la aproximativ 140 de kg. AcceleraÅ£ia de pe loc și până la 97 de km/h o poate realiza sub trei secunde, ceea ce o transforma in cea mai rapida masina de tuns iarba de pe planeta. 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
DEZAVANTAJELE CUMPARARII UNEI MASINI FOLOSITE CA TAXI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter