Video | Bataie in benzinarie. Un sofer de BMW s-a bagat in fata si totul a degenerat

Bataie benzinarie BMW

Scene tulburatoare s-au intamplat intr-o benzinarie din Cluj-Napoca, dupa ce doi soferi s-au luat la bataie, cand unul dintre ei a incercat sa se bage in fata. Soferul BMW-ului a incercat sa se bage in fata microbuzului insa s-a lovit de refuzul acestuia.

Toata intamplarea a fost surprinsa de o camera de supraveghere montata pe bordul unui alt autoturism. Puteti observa cum soferul BMW-ului forteaza intrarea in fata microbuzului, iar cel din urma nu il lasa sa intre.

Scena a avut loc intr-o benzinarie de pe Calea Turzii, din Cluj Napoca, acolo unde functioneaza si o spalatorie auto. Dupa ce fiecare sofer a mers sa isi cumpere fisele necesare pentru spalatorie, cand s-au intors, barbatul de conducea autoturismul a incercat sa taie calea microbuzului.

Nervos, barbatul din BMW s-a dat jos din masina si s-a dus la soferul microbuzului pentru a il lua la rost. Dupa un schimb de replici dure, au inceput sa se impinga si sa se loveasca cu pumnii. Conform declaratiilor celor ce au luat parte la intamplare, pana la urma soferul microbuzului l-a lasat pe cel cu BMW sa se bage in fata.

Newsletter

Whatsapp