VIDEO | Autobuze atacate cu pietre si cu oua la Constanta

Autobuze atacate cu pietre si cu oua la Constanta

Incidente grave au avut loc in Constanta, implicand noile autobuze achizitionate de Primarie pentru regia locala de transport. Camerele de supravechere montate pe noile autobuze au surprins cum mai multi indivizi au aruncat cu pietre si cu oua in noile masini.

Cel mai nou incident a implicat un grup de sase tineri, care asteptau intr-o statie de la periferia orasului si care au atacat un autobuz cu pietre. In imagini se poate vedea cum tinerii sparg geamurile de la usile din spate al autobuzului, iar unul dintre calatorii care asteptau sa coboare este ranit la umar. Soferul a oprit imediat si a sunat la politie.

Politistii inca nu au reusit sa ii identifice pe cei sase vandali, insa spera ca imaginile de supraveghere sa ii ajute sa dea de urma atacatorilor.

In aceeasi seara, un alt incident similar le-a atras atentia oamenilor de ordine. Pe un bulevard din centrul orasului, alti tineri au atacat si ei un autobuz al regiei de transport. Din fericire, in acest caz nu au fost pagube, pentru ca tinerii au aruncat cu oua.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter