Un viaduct s-a prabusit peste Genova! Italia a fost lovita de natura!

Un viaduct s-a prabusit peste Genova! Italia a fost lovita de natura!

Nu intotdeauna se intampla lucruri bune, asa cum am spera sa se intample. Cateodata catastrofele sunt imense si suna ca un… viaduct din apropierea unei autostrazi din Genova care s-a prabusit. Deloc frumoasa aceasta veste, insa nici pe departe un subiect care sa ne faca sa mai citim presa. Prea multe lucruri urate se intampla in aceasta lume in ultima vreme, asa ca parca nici nu-ti mai vine sa deschizi paginile tale online preferate de stiri.

Se pare ca portiunea de viaduct avea o lungime de 200 de metri si facea parte din constructia Autostrazii A10, oraselul italian Genova fiind victima acestuia. Viaductul poarta numele Morati si a fost consolidat cu doi ani in urma, cel putin asa spune presa italiana.

Ministrul Transporturilor din Italia, pe numele sau Danilo Toninelli spune ca urmareste cu o foarte mare ingrijorare ceea ce i se pare a fi o tragedie uriasa. Si trebuie sa recunoastem ca acest fapt este cu siguranta o tragedie de proportii uriase.

Structura despre care v-am vorbit pana acum s-a prabusit peste cateva constructii, peste cladiri, dar si peste o cale ferata. Cativa oameni care se aflau in zona au confirmat ca in momentul in care structura s-a prabusit, in trecere existau si cateva masini.

Oficialii serviciilor de ambulanta au declarat pentru oamenii de presa ca in urma acestui grav incident au existat si zeci de persoane decedate, prin urmare catastrofa se transforma intr-un accident imens care a lasat zeci de alte persoane fara sufletele dragi.

Pana in momentul de fata, nu s-a inregistrat nicio alta veste, insa cu siguranta ceea ce tocmai v-am relatat nu poate sa faca pe nimeni fericit caci oricarei tari i se poate intampla un asemenea incident. Se pare ca autostrada are cateva portiuni lungi cu viaducte si tuneluri tocmai din cauza reliefului accidentat din zonele respective.

In final, daca te razboiesti cu mama natura nu prea ai castig de cauza si nu exista situatia in care natura sa nu fie prima care se razbuna pe cetatenii care o tot sufoca cu fel de fel de constructii. Si nu spun ca ar trebui sa invinovatim mediul natural, ci pe noi. Se spune ca natura are grija de tine daca ai grija de ea… iar ceea ce am tot facut noi in ultima vreme numai grija nu a fost.

Din pacate, cladirile si calea ferata din zona respectiva au avut de suferit. Oamenii morti sunt o parte semnificativa a acestei catastrofe.

VIDEOCLIPUL ZILEI