Un vas care transporta mii de masini a naufragiat pe coasta Georgiei!

Ce masini erau pe nava cargo care a esuat pe coasta Georgiei?

Vas naufragiat pe coasta Georgiei

E o veste trista pentru iubitorii de masini, dar va invitam sa ne cititi pana la capat pentru ca avem si vesti bune. Conform informatiilor de care dispunem, vasul, cunoscut sub numele M/V Golden Ray, care transporta cateva mii de masini, s-a inclinat pe o parte in St Simons Sound, langa Brunswick (Georgia).

Initial, stirile locale au anuntat ca nava transporta doar modele Hyundai si Kia. Am incercat sa aflam mai mult, asa ca i-am contact pe cei de la Hyundai, care ne-au comunicat simplu ca nu au avut nici un fel de vehicul la bordul acestui vas.

Am incercat sa luam legatura si cu cei de la Kia, dar nu am primit inca un raspuns, asa ca vom incerca sa venim cu noutati imediat ce aflam mai multe.

Din pacate, nu stim prea multe nici despre cargo-ul M/V Golden Ray, dar principalele agentii de presa internationale au titrat ca acesta se indrepta catre Orientul Mijlociu si transporta ceva mai mult de 4.000 de masini.

De asemenea, in afara de informatiile pe care vi le-am prezentat pana acum, nu stim prea multe despre ce tipuri de masini are la bord sau despre conditia in care se afla acum acestea.

Imediat dupa incident, Garda de coasta americana a declansat o operatiune de salvare masiva, in incercarea de a-i scapa de la moarte sigura pe cei 24 de marinari prezenti la bord.

Din initiativa de raspuns si salvare a Gardei de coasta au facut parte si doua elicoptere MH-65 Dolphin, doua vedete rapide de la statia Brunswick dar si membrii echipei Coast Guard Cutter Heron.

20 dintre membrii echipajului au fost salvati relativ rapid, dar patru dintre ei nu au putut fi gasiti, cel putin nu in primele ore. Desi se temeau de ceea ce poate fi mai rau, dupa ce i-au transportat pe cei salvati in siguranta, membrii echipei de salvatori au revenit la vas pentru a-i verifica starea.

Din fericire, dupa 5 ore de cautare si verificare, salvatorii au reusit sa-i gaseasca si pe ceilalti patru mebrii ai echipajului navei, in viata si blocati in interiorul vasului de transport.

A fost pus imediat la punct un plan de salvare, asa ca primii trei marinari au fost eliberati dupa doar cateva ore, acestia fiind urmati, dupa alte cateva ore, de cel de-al patrulea.

Acesti ultimi 4 membrii ai echipajului au fost transportati pe vasul Glenn County EMS pentru evaluare, dar s-au dovedit a fi in stare destul de buna, desi au fost prinsi pe nava de transport mai mult de o zi.

Dar masinile?... Imediat ce aflam ceva si despre ele, va oferim cu mare drag si aceste informatii...

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE FURA CEL MAI DES LA MODELELE BMW?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter