Urmarire ca in filme. Un sofer beat a zburat cu peste 150 km/h in Brasov

Sofer beat Brasov urmarire

Dupa o urmarire ca in filme intr-o masina pe care o imprumutase de la un prieten, un sofer beat si fara permis de conducere a zburat efectiv cu masina, intr-o urmarire cu Politia Romana. Faptele s-au petrecut in Brasov, la o viteza de peste 150 km/h.

Conform politiei, totul s-a intamplat noaptea trecuta, in jurul orei 23:00, atunci cand un echipaj rutier din Codlea a observant masina condusa cu viteza, la intersectia dintre strada Lunga si Scheilor.

Agentii i-au facut semn soferului sa opreasca insa, probabil speriat, acesta a continuat deplasarea in mare viteza. Autoturismul, un Opel Astra, a continuat sa deplasarea pe strada Scheilor la o viteza medie de peste 150 km/h.

Dupa cum era de asteptat, soferul a fost prins si identificat ca fiind un tanar de 22 de ani din Codlea, judetul Brasov. Mai mult decat atat, politistii au descoperit si ca acesta avea o alcoolemie de 0,91 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Problemele tanarului nu s-au oprit aici, deoarece agentii au descoperit faptul ca acesta avea permisul de conducere suspendat din data de 6 februarie 2019. Un dosar penal a fost deschis pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice si conducere cu permisul suspendat.

'Urmărire a continuat pe strada Plevnei, pe strada Negoiului, iar la intersecÅ£ia cu strada Câmpul Alb, conducătorul auto nu a oprit la indicatorul STOP și pur și simplu a zburat cu autoturismul, ridicându-se de la sol aproximativ 50 de centimetri cu toate roÅ£ile', se arată într-o informare a PoliÅ£iei Romane.

Videoclipul zilei
CONDUS SPORTIV - DE CE NU ESTE BUN PENTRU MASINA TA?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter