Un tanar drogat a dat foc mai multor masini aflate la semafor

Un canadiat incendiaza masinile la semafor

Un tanar de 22 de ani a incendiat mai multe masini aflate la semafor, fara vreun motiv evident. Cu un bidon de gaz intr-o mana si cu o sursa de foc in cealalta, barbatul merge printre masini si da foc autovehiculelor oprite la culoarea rosie.

Piromanul arunca amenintari in stanga in dreapta si a fost calmat cu greu de un trecator, care a reusit sa il imobilizeze, sa il culce la pamant si, cu ajutorul altor persoane, sa il predea politiei.

Scenele s-au petrecut saptamana aceasta, in Edmonton, Canada, iar politistii au stabilit ca barbatul incendiase in ziua respectiva zeci de autovehicule aflate in mers sau parcate pe marginea drumului.

Din fericire, nimeni nu a fost ranit in urma gestului necugetat al canadianului, care se afla in evidentele politiei de mult timp, confruntandu-se cu o lunga lista de acuzatii, printre care 11 cazuri de incendiere cu daune majore, patru acuzatii de posesie de materiale pirotehnice, trei cazuri de tentativa de omor prin incendiere si o acuzatie de amenintare cu arma.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter