Un SUV de cateva tone trece cu rotile peste un copil de un an. In mod miraculos, cel mic supravietuieste!

Un copil supravietuieste dupa ce un SUV trece cu rotile peste el

Imagini cu un puternic impact emotional! Un copil de un an si trei luni a supravietuit in mod miraculos, dupa ce a fost calcat de un SUV. Masina a trecut cu rotile din fata si din spate peste cel mic, din neatentia soferului, care nu il observase in fata autovehiculului.

Scenele socante au avut loc in China. Bebelusul de 15 luni rataceste singur pe strada din apropierea casei si ajunge in fata unei masini stationate. La un moment dat, soferul porneste autoturismul si pleaca de pe loc, fara sa realizeze ca cel mic se afla fix in fata autovehiculului.

SUV-ul de cateva tone trece peste copil cu ambele roti si se opreste abia dupa ce soferul realizeaza ca a trecut cu masina peste ceva. Barbatul coboara din masina si are un soc in momentul in care constata ca sub rotile masinii se afla un copilas de un an.

In ciuda senselor extrem de mici, cel mic pacaleste moartea si supravietuieste ca prin minune. Ranile suferite sunt, insa grave. Copilul a fost diagnosticat cu multiple fracturi, oase rupte si hemoragie cerebrala, insa se afla in afara oricarui pericol.

Politistii fac investigatii pentru stabilirea vinovatilor cumplitului accident.

Newsletter

Whatsapp