Un sofer de camion a murit la volan, pe autostrada. Un altul a sarit in mers in cabina si a oprit autovehiculul

Un sofer de camion a murit la volan, altul a sarit in masina

Un accident cumplit a fost evitat pe autostrada, dupa ce soferul unui camion a murit la volan. Un alt sofer s-a urcat in mers in cabina si a reusit sa opreasca TIR-ul.

Conducea pe A1, in Germania, in momentul in care soferului i s-a facut rau si a decedat la volan. Autovehiculul de 40 de tone continua sa mearga, cand alti participanti la trafic au inteles ce se petrece si au reusit sa opreasca masina de mare tonaj.

Datorita interventiei mai multor camioane si a unui sofer curajos, de 43 de ani, o tragedie cumplita a fost impiedicata. Camionul s-a deplasat de pe banda din dreapta spre stanga cu viteza redusa, a lovit parapetul din mijlocul autostrazii si continua sa mearga.

Soferul curajos a coborat din cabina sa, a alergat spre camionul care rula cu o viteza de aproximativ 15 km/h, a spart geamul, a sarit in cabina si a reusit sa opreasca masina. S-a ales cu cateva taieturi destul de grave la maini si a fost ingrijit de medici la fata locului.

Din pacate, pentru conducatorul auto carui i s-a facut rau, cadrele medicale nu au mai putut face nimic. Acesta a cazut cu capul pe volan, iar doctorii au constatat decesul.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter