Un sofer a intrat cu masina in stalp dupa ce un porc i-ar fi sarit in brate! Poate fi accidentul anului 2019 in Romania!

Accident produs din pricina unui porc

Cititorii nostri, care cred ca le-au auzit si vazut pe toate in viata, sa se pregateasca pentru ceva absolut halucinant. Randurile care urmeaza sunt cat se poate de reale si fac parte dintr-un tablou, care poate fi „imbunatatit” in fiecare zi de concetatenii nostri. 

Povestea noastra incepe astazi, duminica, 12 mai 2019, undeva in Suceava. Doi cetateni, un barbat si o femeie, au mers la un targ de animale dintr-o localitate in care se vand si se cumpara necuvantatoare. Eroii nostri au mers acolo cu un scop precis. Sa-si achizitioneze doi porci pe care sa-i creasca pana la Craciun, cand, cel mai probabil, urma sa le sune ceasul. 

Dupa ce au gasit doua exemplare pe placul lor, cei doi i-au bagat intr-un sac pe care l-au legat putin mai superficial si au pornit catre casa. Pe drum, porcii, mai mici si mai vioi, au inceput sa se foiasca si la un moment dat, gura sacului s-a deschis, fara ca cineva sa observe, porcii indesati fiind pusi pe bancheta din spate. Simtind aerul curat al libertatii, una dintre porcine a facut un salt acrobatic fix in bratele soferului, care a scapat masina de sub control si a izbit violent un stalp.

Accidentul s-a petrecut duminica dimineata, pe DJ 208 A, la Rusi Manastioara, comuna Udesti si dincolo de hilarul situatiei, povestea nu are un final foarte amuzant pentru ca cei doi soti au suferit leziuni seriuoase in urma impactului. Masina se deplasa pe sensul dinspre Udesti spre Bosanci, iar dupa producerea accidentului cauzat de porcul zburator, cei doi au avut nevoie de interventia rapida a SMURD-ului pentru a supravietui. Din fericire, eroii povestirii sunt in afara oricarui pericol. 

Newsletter

Whatsapp