Un roman a salvat zeci de vieti, in Italia, dupa ce a oprit un autobuz plin cu oameni, scapat de sub control! Soferul lesinase la volan

Sofer erou in Italia, dupa ce a oprit un autobuz plin cu oameni

Un roman a devenit erou in Italia, dupa ce a oprit un autobuz plin cu oameni, scapat de sub control, in orasul Verona.

Conform autoritatilor, soferului i s-a facut rau la volan si a lesinat. Autobuzul mergea haotic pe strada, iar pasagerii au inceput sa tipe inspaimantati la soferul aflat in stare de inconstienta.

George Tovol, romanul de 49 de ani care se afla in acel moment in autovehicul, a dovedit prezenta de spirit si a preluat controlul volanului, salvand, astfel, zeci de vieti. Acesta este stabilit de mai multi in Italia si este tot sofer. Mai mult, romanul il cunostea pe cel ce se afla in acel moment la volan.

Eroul din Italia a povestit pentru presa locala ca se deplasa cu autobuzul cand soferului i s-a facut rau. Cand a observat ca acesta pierde controlul autovehiculului, a pus mana pe volan si a tras frana de mana, timp in care soferul lesinat a cazut de pe scaun.

Autobuzul traversa in acel moment un pod rutier, astfel ca un accident ar fi avut consecinte extrem de grave. Autoritatile locale i-au multumit personal lui George si l-au declarat erou local.

Newsletter

Whatsapp